IRC-Galleria

YoOdi

YoOdi

KöllinKirkonPortailSeilaavaLavuaarinOvi
Mahtava ilma ollut. Töissä oli ihan ylihelppo päivä -> keräsin suht tarkasti kaikenlisäksi kun kattelin niitä virheitä mitä oli päivän aikana tehty ja en ollut paljon niitä tehnyt. =D Joo oh. *Haukotus* Duunista lähdettiin joskus kahdentoista pintaan ja sitten tultiin Karkkilaan ja ei ku päiväunille. Heräsin siinä kuuden maissa ja menin pihalle makaamaan koirien kanssa. Makasin siinä n. puolisen tuntia ja tulin jumittaa tunniksi koneelle ja päätin lenkil painua.

Kiivettiin Matson, Hankun ja Tellun kanssa Haapalan vanhalle laskettelumäelle. =) Siellä hetki pällisteltiin maisemia. Kyllä tää Karkkila näytti sieltä NIIIN pieneltä et oksat pois. xD Oli muuten hassu mummeli ja pappa tossa matkan varrella. *Naur* Ensin vilkaisivat ja sitten melkein peräs juoksivat ku Matson huomasivat ja pappa sitten totes: "Minää ku luulinna, että harhoja näen, mutta kyllä se papukaija kyllä oli.. He he!"

Sai aika hyvin kelattua asioita. Meinasin tänään meinaa hajota niin täyttä ku faija soitti...
Mun oma konehan on tunnetusti ollut yksi riesa tässä vuoden päivät ja nyt se sit levis ns. lopullisesti ku sinne tunki hakkeri sisään ja asensi sinne viiruksia. Todettiin, ettei mm. kuvia ja musiikkeja [joita oli ihan KIITETTÄVÄSTI] voi polttaa kun viirukset estää polton tai kuvien/musiikkien siirron toiselle koneelle.. Ja nyt pitää formatoida koko paska.. Niin järki menee! Siel on muistoi ja kaikkee sellasta mitä olisin halunnu täyttä säilyttää, mut vittu EI..

Jotain hyvää - koneeseen asennetaan formatoinnin jälkeen xp ni toivottavasti loppuu nää saakelin ongelmat.. Susikasi on meinaa niin perseestä! Aina jotai ongelmia. Järki menny niin täyttä tuhannesti koneeni kanssa.. *Haukotus* Et näin.. =/

Mut show must go on ja viikonloppu edes.
*Yrittää kestää ilman musiikkejaan*
Olo on ku joku olis varastanu jotain tosi henkilökohtaista..

~YoOdi huokaisee yksikseen porukoidensa vierashuoneessa~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.