IRC-Galleria

Zagero

Zagero

"Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!" - Audrey Hepburn

ÖrörörömMaanantai 07.12.2009 21:35

Tänään selvisi muutamia asioita.

Menin lyhyen matikan abikurssille. Tuntui kuin olisin päässyt takaisin ala-asteelle. Heittämällä läpi ylppäreistä :''D
Ehkä ei nyt kuitenkaan, mutta siis kuitenkin. Tuntuivat aivan liian helpoilta. Ja jätkät ovat valittaneet kun eivät meinaa päästä kursseista läpi. Mitä että?
Päädyin sellaiseen yhtälöön, että käyn molemmat abikurssit matikasta. Pitkästä sen takia, että en tiedä ihan kuinka hyvin tuon lyhyen matikan opettajan kanssa käy, tarvitsee jotain tasapainottamaan menoa. Saan varmaan ne pari puuttuvaa koetta kanssa tehtyä tuolla pitkän matikan abikurssilla.

Historiasta huomenna koe ja pitää palauttaa 11 tehtävää. En ole vielä aloittanutkaan. Ööö... En nuku?

Äidinkielen tehtäviä odottaa varmaan kymmenen kirjoittajaansa, teen ne ennen ensiviikkoa.

Matikan iltatunnit alkaa torstaina ja ja pitäisi ehtiä vähän valmistautumaan sunnuntain takia.

Kuoroleiri, josta päästään karkaamaan vähän aikaisemmin, että ehditään 안녕-partyyn Helsinkiin. Pitäisi nyt vain sumplia miten mennään. Ajaa en varmaan jaksa riksuun ja takaisin enää kuoroleirin ja pienten (joskus jopa ärsyttävien kolmen) ipanoiden takia. Suurin osa on ihan mukavia, mutta kun vievät mehut ihmisestä. Hankalaa olla porukan vanhin laulaja väillä. Seuraavana tulee oma sisko, kahta vuotta nuorempana. Tunnen välillä aina olevani vähän vanha.

Löysin viikonloppuna vanhan kolmosella kutomani kaulaliinan. Sen valko-punaisen pitkän,yli kolme metrisen, jota olen käyttänyt aina välillä. Nyt se on uskollisesti kaulassa aina kun ulos lähden. Huomasin vain että mokoma täytyy pestä. Se on ihan kirjava jos läheltä katsoo :''D Jokin haalea kirkkaan vihreä länttikin siinä oli... Jospa se pääsisi ensimmäiseen pesuunsa ikinä perjantaina?

Kuuntelen joululauluja. 2PM - Cake Song ei ehkä heti vaikuta joululaululta, mutta se on jouluinen mainoslaulu, joka on sen verran mukava, että sitä olen pari päivää kuunnellut :'''D

Nyt kirjoittelemaan historian tehtäviä~

//Sisko löysi mainoksen. Korealaiset ovat tiedostaneet olemassa olomme: http://www.youtube.com/watch?v=mHYaX9bsf6Q
:'''''D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.