IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 30.06.2014 16:36

'cause I could never be your lover
I found another girl to mess me around
so you don't get to make me suffer

[Ei aihetta]Maanantai 30.06.2014 02:43

OKEI

VITUN

ORANGE IS THE NEW BLACK

VOIS VAIHTAA SARJAA

ESIM LOPPUIÄKSENI

I AM SO FUCKING DONE WITH THIS SHIT.

tää sarja pilaa mun elämän, ja jos en aiemmin vihannut, niin nyt AINAKIN vihaan regina spektoria.

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.06.2014 18:33

ARGH

EN KESTÄ

TÄÄ SARJA
TAPPAA
MUT
VIELÄ
JOSKUS

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


AAAAAAAAAAAA

riipii kyllä syvältä sielusta tällainen.

koska
vitun
vittu?????????

no ei vaan en pääse yli siitä faktasta että alex? ja CHAPMAN JA NICKY JA KAIKKI MUUT JA VOI VITUN VITTU en uskalla kattoo tätä pidemmälle koska eka kausi on melkein katottu ja se tarkoittaa sitä et toka kausi kattomatta, mikä tarkoittaa sitä et kunhan katson sen, niin mulla on jäljellä VUOSI ennen KOLMATTA kautta

[Ei aihetta]Lauantai 28.06.2014 02:16

tuntuupa käytetyltä.

ehkä vaan katon orange is the new blackin ekan kauden tänä yönä, ja olen ihan hiiljaa.

vaikkei teekään hyvää, koska Crazy eyes ja hervoton järjetön mieletön kauhu, jota en ole koskaan ennen tuntenut.

mä haluan nähdä sinut
eikun haluunki olla yksin
mä haluun muuttaa maalle
keskelle kaupunkia

sarjassamme "hetkiä, jolloin harkitsen poistuvani galleriasta".

huomenna ratkean ryyppäämään tilini tyhjäksi, ja sen jälkeen itken kun röökit on loppu.

[Ei aihetta]Lauantai 28.06.2014 00:05

alistuin sitten netflixiin.

ongelma on vain...

orange is the new black? vai torchwood? how I met your mother, sherlock (tietääkseni mitä dissaan, kukaan ei voi pelastaa benedict cumberbitchia mun vihalta koska CUMBERBITCH AS _DR_FUCKING_STRANGE?????), 4400, heroes, vai jotain ihan muuta?

voi itqparqvinqvonq

[Ei aihetta]Perjantai 27.06.2014 22:46

voi onni voi onni voi onni

itkin sporassa ääneen. miksi?

koska mun ei tarvii vieläkään lähteä täältä.

that's right, MÄ. SAIN. TÖITÄ. TÄÄLTÄ.

[Ei aihetta]Perjantai 27.06.2014 17:44

TIDII MUUTIN NIKKINI

nyt hämmennys. en ees muista kauank oon ollut spititout.

sori IAMX, jouduin vaihtamaan yellowcardiinn. :C
Lepäät sängylläsi. Vilkaiset yöpöydällä olevaa digitaalista kelloasi ja yhtäkkiä minuutit alkavat edetä yhtä nopeasti kuin sekunnit.
- mä tiesin että se viimeinen kuppi kahvia oli liikaa.

Heräät ja huomaat makaavasi vieraassa huoneessa sohvalla. Ihastuksesi istuu sinua vastapäätä, katselee sinua hymyillen ja kertoo, että liukastuit ulkona jalkakäytävällä, pyörryit ja hän toi sinut kotiinsa toipumaan.
- "sattuuhan tätä... itse asiassa nyt ku tuli puheeks ni mua oikeesti sattuu..." koska oon erittäin hyvä saamaan puhelinnumeroita olemaalla vaan niin hiton awkward.

Kävelet pimeällä hautausmaalla iltamyöhäisellä. Yhtäkkiä sinua vastaan tulee herttainen mummo, joka pyytää sinua hakemaan hänen käsilaukkunsa, joka on pudonnut auki olevaan tyhjään hautaan.
- ei ne haudat oo avonaisia, mut samapa tuo, kai mä sen nyt hakisin.

Ulkoilutat koiraasi eduskuntatalon edessä. Se pysähtyy pahaksi onneksi kakalle talon portaille ja samaan aikaan Tarja Halonen kävelee portaita alas ja katsoo koiraasi pöyristyneenä.
- enpä sanoisi että tarde kattois pöyristyneenä :D sale ennemmin. hymyilisin kauniisti ja liukenisin paikalta :)

Olet hiihtolomalla Lapissa ja parhaillaan kahdenkymmenen kilometrin hiihtolenkillä keskellä autiota korpea. Yhtäkkiä lähimmän puun takaa ilmestyy kuolemaisillaan olevan näköinen vanha mies. Hän tyrkkää käteesi kirjekuoren (jonka päällä lukee tietysti HUIPPUSALAINEN), korisee, että sinun on toimitettava tärkeä viesti perille ja lyyhistyy tajuttomana jalkojesi juureen.
- oon käyny ea1, ensin soitan hätänumeroon, seuaan ohjeita ja alan varmaan elvyttää :)

Olet romanttisella kuutamokävelyllä sivukaduilla poika/tyttöystäväsi kanssa. Juuri kun luulet, että menee tosi hyvin, tyyppi alkaa varoituksetta mulkoilla sinua kammottavasti hymyillen ja hohottaa vertahyytävästi. Hän riisuu takkinsa, jonka alta paljastuu pitkä, sysimusta viitta ja virnistää karmivasti paljastaen terävät vampyyrinhampaansa.
- "better luck next time. prince charming", toteaisin itselleni ja heittäisin sitä varavalkosipulillani

Kirjoitat innoissasi tärkeää viestiä nettikaverillesi, kun näppäimistö alkaa yllättäen täristä. Katsot suu auki, kuinka kaikki näppäimet poksahtavat irti paikoiltaan, kierivät pöydälle, muodostavat vuorotellen sanat ME OLEMME SAANEET TARPEEKSEMME ja lähtevät kapinallisesti kolisten kohti ulko-ovea jättäen sinut tyhjän näppäimistön eteen istumaan.
- vaihdan puhelimeen, vähän hitaampaa ja typoavampaa koska en koskaan keskity, mutta viesti menee perille. tosin huolestuisin vähän mun koneen puolesta, varmaan silittelisin sitä vähän aikaa.

Olet ystäväsi kanssa päiväkävelyllä metsässä. Yhtäkkiä kuuluu kavionkopsetta, ja luoksenne karauttaa tajuttoman hyvännäköinen tyyppi valkean, uljaan ratsun selässä. Hän loikkaa maahan, suutelee kättäsi ja kysyy, haluatko astua hallitsemaan valtakuntaa hänen rinnallaan.
- no siis, riippuu valtakunnasta. jos se on prinssi charles niin JOO TOKI, en mä kauheesti tuosta charlesista välitä mutta iso-britannia ja kaikki muut???? TAI HETKI JOS SE OIS CARL PHILIP joka suunnittelee vickanin murhaa (oon selkeesti liian syvällä paskoissa juonikuvioissani), niin löisin sitä miekalla päähän, koska ei vickania saa tappaa. en mä ees muista missä kaikkialla muualla on kuninkaita tai jotain.

Olet tunnin jälkeen viimeisenä norkoilemassa sen opettajan luokassa, johon sattumoisin olet ollut jo kauan ihastunut. Juuri kun maleksit opettajanpöydän ohi, opettaja katsoo sinua silmiin ja kysyy, haluaisitko jäädä luokkaan hetkeksi. Vastaat myöntävästi sydän pamppaillen. Silloin opettaja pomppaa pystyyn, juoksee käytävälle, paiskaa oven perässään kiinni, jättää sinut lukkojen taakse ja huutaa mielipuolisesti nauraen: "Kukaan ei voi enää pysäyttää minua!"
- toteutan unelmani ja potkaisen lukon rikki ja juoksen opettajan perään "HEI MENNÄÄN NAIMISIIN PLIIIIIS"

Olet kävelemässä kotiin koulun jälkeen. Lähin pensas rahisee ja tämän gallupin tekijä hyppää eteesi. Hän osoittaa sinua vesipyssyllä ja kysyy: "Olikos galluppi aika kaukaa haettu?"
- vesipyssy on ainakin kaukaa tuotu, EHHEHE OLIPAS KÖYHÄÄ. mielenkiintoisia kysymyksiä, pakko myöntää!

[Ei aihetta]Perjantai 27.06.2014 13:16

AAAAAAAAAAAAAAAA

Minä ja @MUSHR00MSAYSHI

Valloitetaan TUKHOLMA

MARRASKUUSSA

AAAAAAA


vähän tässä nyt tippa linssissä

Meillä on liput
VITUN RISE AGAINST AAAAAAAA
minä haluan hieman huvia
seikkailuja, elokuvia
sekopäänä, hulluna heilua
ja ** sinua

VITUN YLPPÖ

voi kettuperjantai, en ala. kuuntelen kaikkea väärää, eksyin youtuben ihmemaahan ja kuuntelen liian kovalla ylppöä ja blind channelia ja lisää ylppöä, ja välillä vähän the usedia, sitten taas ylppöä ja lisää blind channelia, ja sitten ANSSI KELAA.


oh god why

(wiltsun kantsii lopettaa lukeminen tähän koska spoilereita, enhän tunnetusti osaa olla hiljaa)

niin joo ja oon niin kettuuntunut maisaparka, että avon hyökkäsi vitan kimppuun (hei näillä nimillä on oikeesti alkuperänsä) ja melkein veti sen kurkun auki. miksi? koska sitä vituttaa että vita saa SEKÄ karterin ETTÄ katerinan, koska avonia vituttaa koska se on rakastunut karteriin, ja se, että se on rakastunut, tarkoittaa sitä että se on käytännössä alistanut itsensä karterille, mitä ei kuuluisi tapahtua koska avon on ylempää syntyperää, ja musta tuntuu et en pysy itekään enää perässä näissä suhdekiemuroissa, tarviisin sellasen koko seinän kokoisen ajatuskartan.

ai niin, ja kun tosiaan tän tekstin idea ei ole se, että jengi paneskelee ristiin, en mä mitään uutta twilightia oo kirjotitamassa, vaan tässä on ihan oikeekin tarina.

miksi sitten kulutan niin paljon aikaa miettimällä näiden suhdekuvioita...

varsinkin kun puolet tapahtumista johtuu siitä, että joku on (ollut) rakastunut johonkuhun (tai ei ole pystynyt pitämään housuja jalassaan).

itse asiassa koko paska johtuu siitä että tämänhetkinen kuningatar juoksi aikanaan helmat hampaissa pitkin maita ja mantuja, nyt kun kunnolla asiaa mietin.

voi viljami.

BTW HERRA YLPPÖ MIKS OOT NIIN KUUMA