IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 31.12.2015 13:52

Voi onni ja autuus, saan pian taas nukkua! Riehukissa muuttaa uuteen perheeseen ja mulle jää vain laiskanlötkeä kissaherra. <3

[Ei aihetta]Perjantai 18.12.2015 08:42

lLaittaa avaimet lukkoon ja starttaa
On mainio ajosää
Tekonahkaiset penkit ja kuski joka hymähtää
Mä en jää tänne, minä en tahdo
Nähdä lunta talon katolla
Jussi sivupeilin asennon korjaa kohti ideaa

[Ei aihetta]Perjantai 11.12.2015 13:02

kuume!maisa pohtii jälleen.

"voiskohan Dalek hakea mulle tupakkaa kaupasta. Missy on liian nuori kuitenkin."

ne on kissoja.

[Ei aihetta]Torstai 03.12.2015 23:51

Sydänkohtaus päivässä pitää Maisan virkeänä. VITUN KISSAT NYT OIKEESTI

Tää uudempi idiootti on löytänyt kaksi mahdotonta piiloa. Ensin neiti ei ole missään, käy ilmi että neiti on piilossa mikron takana. Sitten neitiä ei löydy mistään, hän on pujahtanut sängyn alla olevan runkopatjan päälle, kun lautojen ja lattialla olevan patjan välissä oli kolme senttiä korkea aukko. MITTASIN.

Täällä on pakko siivota kun on liikaa piiloja pelokkaalta kissaneidille. Vttu.

[Ei aihetta]Tiistai 01.12.2015 21:06

Joten Seir, mitä sinulla on sanottavaa tulevalle vaimollesi?"
"Kiitos, Abaddon", mies sanoo ja kääntyy minua kohti. "Helel, minä lupaan sinulle, että olen olemassa sinulle aina. Ei ole väliä, missä sinä olet, minä tulen aina olemaan sinun luonasi ja minä tulen aina kuulemaan sinut. Minä tulen aina tietämään, mitä sinä tarvitset, ja minä tulen aina rakastamaan sinua, tästä hetkestä kuolemaani asti, minä lupaan rakastaa sinua juuri niin paljon kuin sinä ansaitset. Sinun hohteesi on sokaissut minut alusta alkaen, siitä hetkestä asti kun tapasin sinut ensimmäisen kerran, ja minä lupaan että rakastan sinua niin paljon, että et tule koskaan tarvitsemaan ketään muuta. Minä olen tässä, ja minä olen sinun."
"Helel, mitä sinulla on sanottavaa tulevalle miehellesi?"
"Minä lupaan antaa sinulle sinun syntisi anteeksi", minä aloitan, vaikka pala tuntuu takertuvan kurkkuun. "Minä annan sinulle anteeksi kaiken, mitä sinä haluat minulta pyytää. Minä annan sinulle kaiken, mitä sinä tarvitset. Minä lupaan ottaa sinut omakseni, ja minä en anna sinua kenellekään toiselle. Kenenkään toisen en anna sinua satuttaa, ja minä pelastan sinut, minä autan sinua. Mitä otan sinut omakseni, puolisokseni, ja minä lupaan pitää sinut rinnallani niin kauan kuin tulen olemaan. Lupaan rakastaa sinua omaan kuolemaani asti, sillä minä olen rakastanut sinua niin kauan kuin olen ollut, minä olen rakastanut sinua, Seir, jo ennen kuin sinä olet ollut. Olen rakastanut sinua omasta syntymästäni asti, ja lupaan rakastaa sinua kuolemaani asti."
"Tässä teidän kaikien edessä, Saatanan ja Helelin minulle luomilla valtuuksilla, minä julistan nämä kaksi aviopuolisoiksi", Abaddon sanoo, ja miehen ääni kaikuu korvissani niin, että minua huimaa. "Tämä avioliitto olkoon niin pyhä tai epäpyhä tai jotain siltä väliltä kuin se on, ja se olkoon kestävä ikuisesti, tästä ikuisuuteen te kaksi tulette rakastamaan toisianne ja olemaan toistenne omaisuutta. Seir, tästä eteenpäin sinä olet Helelin, ja Helel, tästä eteenpäin sinä olet Seirin. Te ette ole enää kaksi, nyt te olette yksi, ja te olette yhdessä upeampia kuin kukaan on koskaan ollut. Seir, voit suudella vaimoasi."

voi Seir. miksi menit Luciferiinan kanssa naimisiin, olisit voinut myös ottaa mut vaimoksesi. (for the record, Lotalle on ihan okei että menisin Seirin kanssa naimisiin.)

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.11.2015 20:25

[Ei aihetta]Maanantai 23.11.2015 18:46

Ammattini puolesta olen saanut tutustua uuteen idoliini.

On nainen. Nainen menee naimisiin ja budjettia ei ole, hääpukuun pistetään sen verran rahaa kun tarvitsee.

Nainen on palomies, ja aina palotaistelun tuoksinnasta ehtiessään siivoaa lattioita nuorisotalolla. Nainen nyplää tulevan aviomiehensä kanssa pitsit hääpukuunsa.

Ikää naisella on noin 65 vuotta.

Oikeasti. En oo koskaan tavannut mahtavampaa tyyppiä, ja on ilo tehdä hääpuku tälle naiselle SEKÄ olla töissä samalla nuorisotalolla.

[Ei aihetta]Lauantai 21.11.2015 20:23

Nälkäpeli erittää mielipahahormonia.

Itken silmäni päästä.

[Ei aihetta]Tiistai 17.11.2015 12:06

Kerran eksyin katsomaan artikkelia "behind the sets of supernatural", ja löysin, mitä haluan tehdä elämälläni.

[Ei aihetta]Maanantai 16.11.2015 23:59ahahahhaha