IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 01.12.2015 21:06

Joten Seir, mitä sinulla on sanottavaa tulevalle vaimollesi?"
"Kiitos, Abaddon", mies sanoo ja kääntyy minua kohti. "Helel, minä lupaan sinulle, että olen olemassa sinulle aina. Ei ole väliä, missä sinä olet, minä tulen aina olemaan sinun luonasi ja minä tulen aina kuulemaan sinut. Minä tulen aina tietämään, mitä sinä tarvitset, ja minä tulen aina rakastamaan sinua, tästä hetkestä kuolemaani asti, minä lupaan rakastaa sinua juuri niin paljon kuin sinä ansaitset. Sinun hohteesi on sokaissut minut alusta alkaen, siitä hetkestä asti kun tapasin sinut ensimmäisen kerran, ja minä lupaan että rakastan sinua niin paljon, että et tule koskaan tarvitsemaan ketään muuta. Minä olen tässä, ja minä olen sinun."
"Helel, mitä sinulla on sanottavaa tulevalle miehellesi?"
"Minä lupaan antaa sinulle sinun syntisi anteeksi", minä aloitan, vaikka pala tuntuu takertuvan kurkkuun. "Minä annan sinulle anteeksi kaiken, mitä sinä haluat minulta pyytää. Minä annan sinulle kaiken, mitä sinä tarvitset. Minä lupaan ottaa sinut omakseni, ja minä en anna sinua kenellekään toiselle. Kenenkään toisen en anna sinua satuttaa, ja minä pelastan sinut, minä autan sinua. Mitä otan sinut omakseni, puolisokseni, ja minä lupaan pitää sinut rinnallani niin kauan kuin tulen olemaan. Lupaan rakastaa sinua omaan kuolemaani asti, sillä minä olen rakastanut sinua niin kauan kuin olen ollut, minä olen rakastanut sinua, Seir, jo ennen kuin sinä olet ollut. Olen rakastanut sinua omasta syntymästäni asti, ja lupaan rakastaa sinua kuolemaani asti."
"Tässä teidän kaikien edessä, Saatanan ja Helelin minulle luomilla valtuuksilla, minä julistan nämä kaksi aviopuolisoiksi", Abaddon sanoo, ja miehen ääni kaikuu korvissani niin, että minua huimaa. "Tämä avioliitto olkoon niin pyhä tai epäpyhä tai jotain siltä väliltä kuin se on, ja se olkoon kestävä ikuisesti, tästä ikuisuuteen te kaksi tulette rakastamaan toisianne ja olemaan toistenne omaisuutta. Seir, tästä eteenpäin sinä olet Helelin, ja Helel, tästä eteenpäin sinä olet Seirin. Te ette ole enää kaksi, nyt te olette yksi, ja te olette yhdessä upeampia kuin kukaan on koskaan ollut. Seir, voit suudella vaimoasi."

voi Seir. miksi menit Luciferiinan kanssa naimisiin, olisit voinut myös ottaa mut vaimoksesi. (for the record, Lotalle on ihan okei että menisin Seirin kanssa naimisiin.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.