IRC-Galleria

Jäljessä..Perjantai 09.04.2010 18:57

Okei, voisin nyt vähän selittää kun on jäänyt taas päiviä välistä kun pepsi on vallannut mun koneen ^^;

keskiviikko 7.4
Alkoi ihan hyvin. Oli vähän pitkä päivä koulussa ja väsytti tosi paljon, mutta hyvinhän se päivä meni. Otani tuli meille. Oltiin pepsin ja otanin kans kolmistaan. Tehtiin vohveleitakin. Tai siis mä tein ja otani oli siinä mun seurana. Kello oli jo vähän yli kahdeksan kun päätin lähtee viemään sitä kotiin. Äiti oli sanonut, että vie vaan sorilaan asti, mutta mä ajattelin ettei sillä ole oikeestaan mitään väliä, niin vein sen kotiin asti. Tai siis siihen minne aina sen vien. Käännyin sitten lähteen kotian kohti. Alko oleen jo pimeetä. Mielestäni ajoin ihan normaalistai kuuttakymppiä niinkuin sillä tiellä ajetaan, mutta kun nyt mietin niin mun muistissa on sellainen kohta, etten muista mitä siinä tapahtui.
Siis ajoin ihan tiellä normaalisti ja sitten RYMINRYMIN olen ojassa. En ehtinyt edes jarruttaan kun auto pysähtyi lumipenkkaan kuin seinään.

Kauhistuneena sammutin moottorin ja kömmin ulos sieltä. Mua ei sattunut ollenkaan, hirveän pelästynyt vaan olin. Otanin kotiin oli ehkä muutamasata metriä, niinpä soitin sille ja pyysin pyytään isäänsä tuleen auttaan. En muutakaan silloin keksinyt.
Olin niin sekaisin, että unohdin alittaa hätävilkut päälle. Menin ihan lukkoon enkä tiennyt yhtään mitä olisi pitänyt tehdä.
Seisoin siinä tienposkessa ihan pimeessä metässä. Pelotti kamalasti. Siihen pysähtyi yksi auto enkä oikein muista mitä tapahtui, mutta siellä oli nainen ja kaksi lasta ja ne jäi siihen hetkeksi mun seuraksi kun odotin apua. Otanilla ja sen isällä meni varmaan vaan kymmenen minuuttia.
Rauhallisempaa miestä en ole ikinä tavannut. Olen kyllä tavannut sen monta kertaa ennenkin mutta tuollaisessa tilanteessa voi huh.
"Joo ei mitään hätää. Soitetaan traktori ja se kiskoo ton ylös tuolta. Ja meidän tytöt on ajanu kanssa ojaan tällä tiellä. itseasiassa ihan tässä lähellä.." Siis oikeasti! Ei hätää mitään. Juu ei, äiti tappaa mut..

Traktori tuli ja kiskoi auton ylös, mutta siinä oli jotain mätää, koska moottori käynnistyi juu mutta pyörät ei pyörinyt ollenkaan. Kierrettiin sitten auton oikealle puolelle ja sehän oli ihan lytyssä edestä! Oikea etupyörä oli mennyt ihan puhki ja lyttyyn ja vieläpä vääntynyt sillai kamalasti. Lamppu ja peili mäskänä. Urgh. Siinä näkyi jotain kaarnaa ja mentiin kattomaan taaemmas, niin siinä oli ollut sopivasti koivu joka oli pysäyttänyt mut eikä lumi. UPS!

Piti soittaa hinausauto. Ja soittaa äidille. Se oli ihan järkyttynyt eikä meinannut suostua kuuntelemaan mitä sanoin joten annoin puhelimen otanin iskälle. 20min seisoskeltiin siellä kylmässä ja odoteltiin. Sitten äiti tuli vaikka eihän sen tietenkään olis ollut pakko tulla, mutta se halusi. Paikalle tullessaan se ei huomannut mua mitenkään eikä katsonut tai puhunut mulle yhtään mitään. Se oli aivan hirveän vihainen. "Kuriton lapsi!" se sanoi otanin isälle..
Hinausauto tuli ja vei meidän auton. Keskiviikkona saadaan sitten tietää, mitä sille tapahtuu, korjataanko vai ööh otetaanko huostaan? eikun mikäs se sana olikaan. En muista ^^;

No mutta kuitenkin. Mulle ei käynyt mitään.
Äiti antoi ajokiellon ja kotiarestia sillain, etten saa nähdä otania kodin ulkopuolella. Ööh äiti haloo, mitä se muka hyödyttää??
Kun soitin isälle eilen vasta ja kerroin tapahtuman niin se ei ollut moksiskaan. Ihan niin kuin sillon kun tuhosin niiden auton sivupeilin urgh. "Nuorille kuskeille käy aina jotain tällästä eikä siitä pitäisi suuttua." Aivan! Kerrankin oon enemmän isän kun äidin kannalla.

Eli en pääse ajelemaan ja joudun kököttään kotona. Okei ymmärrään, että tein väärin kun vein oatnin kotiin asti enkä vain sorilaan, mutta eikö oo tärkeintä ettei tapahtunut mitään pahempaa? No ei näköjään. Kiitti vaan äiti..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.