IRC-Galleria

SotkuaPerjantai 04.02.2011 20:09

Mitä minä teen väärin kun poikaystäväni haluaa mieluummin pelata pelejä kavereidensa kanssa, kuin tavata minua?

Perkeleitä - HB

Viikot on aika samanlaisia. Sataa vaan kokoajan ihan tuskana lunta, Otanista ei kuulu yhtään mitään ja minä kiehun raivosta.
En vaan käsitä. En saa siihen mitään yhteyttä eikä se muutenkan puhuis mulle kun se on dotaamassa. Voiko olla niin vaikeeta antaa ees joku hyvä syy miksei minua voi nähdä!
Minä hävisin pelille.

Tässä on kirjotukset ihan jo ovella enkä saisi stressata ja murehtia märehtiä näin paljon kaikista muista asioista (siis Otanista), mutta mua ainakin häiritsee. Voisi nyt edes yhden iltapäivän jakaa mun kanssa, nyt kun vielä päästään molemmat aikaisin!
En pysty keskittymään kirjotuksiin lukemiseen tai mihinkään muuhun ylipäätänsä, kun Otani vainoo mun ajatuksia. Haluaisin selvittää tän jutun, jotta molemmilla olisi kiva olla ja mäkin voisin jopa keskittyä asioihin. Mutta kun en saa siitä mitään irti! Enkä halua väkisinkään. Jos mulle, tyttöystävälle, on niiiin vastenmielistä ja vaikeeta puhua, niin ei sitten!
Hermothan tässä menee!
Epäreilua koko touhu!
Olen vaan vihainen kokoajan, enkä pääse siitä tunteesta eroon. Mä alan väsymään sen puhumattomuuteen ja mun ignooraamiseen. En jaksaisi tällaista käytöstä. Hei, mun poikaystävältä!!?

Ei siis kauheesti mitään muuta päässä. Viikonlopustakin ihan vaan tylsä tulossa, mätänen vaan yksikseni. Ei siinä mitään, en halua nähdä ketään muuta just nyt, eli älä yritä tulla piristään. Haluan vaan olla Otanin kanssa, ja jos en sitä saa, mikään muu ei mulle kelpaa. Aika lapsellista käytöstä minulta, tiedän, mutta näin se nyt vaan on.
Näköjään en tule Otania näkemään viikonloppuna kun ei se mulle mitään puhu, joten olen sit vaan kotona, äiti voi kerrankin olla tyytyväinen. Huokaus.
Ei mullakaan mitenkään erityisemmin hyvin mene.

Nyt vaan kirja käteen ja pänttäämään, äikän kirjotukset tasan viikon päästä!!
Pitäkää peukkuja o.O''

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.