IRC-Galleria

W.Perjantai 09.06.2006 23:58

Tänään on ollu periaatteessa ihan jees päivä. Tyhmää et mul on jees päivä ku oon ollu hautajaisis. :D Ei siel nyt sinänsä niin HAUSKAA ollukaan mut sukulaisia oli iha hauska nähä, joitaki ainaki ja ruoka kelpas ja tsillai. Ja jakkupukulol.

Mua häiritsee suunnattomasti ainaki kaks asiaa. 1. Meil LAPSILLA ei ollu sellasia ruusuja jotka oltais heitetty sinne tai ainaki muiden kukkasten sekaan. 2. Mä en soittanu siel pianoa eikä sitte soittanu kukaan muukaan. Äide kun ilmotti piisit aamulla ja kappelin pihalla vasta rupes tosissaan sanomaan, että jonku pitäs kyllä soittaa. Meetkö sitte kylmiltään soittelee jotain parikytpäiselle yleisölle? Minä en.

Mutta se häiritsee.

Mulla on nyt suunnaton ristiriita, ku ens viikon ajaks on noin 8 kivaa asiaa jotka voisin tehä, mut EI TIETENKÄÄN kaikkia yhtaikaa. Varmaan nyt kuitenki lähen veikkojen kera Mikkeliin mökkeilemään ja palaan kuulemaan niitä lukiotuloksia. Ai kehveli, nyt vasta tajusin ku kirjotin ton et niitä pitäs ehtiä miettiäki vähän. Niitä valintoja. No katellaan. Mut miettikääs mikä autuus ois olla himassa yksin päivät pitkät ja ehkä nähdä teitä ihkufantsuja sillon tällön tai enemmänki, mut toisaalta sit illat mun pitäs ehkä olla ainaki osittain äiden kanssa himassa. Mut ei siinäkää mitään, se ois kivaa. Ja töistä ku nyt ei oo kuulunu ni olkoon. :< En jää venailee.

Mut sitte täälläki tapahtuis vaik mitä kivaa. Ainaki kolme kivaa asiaa, AINAKI. Mut mä lupasin jo lähtee kyl sinne mökille. Mutta toisaalta, äh kun on vaikeeta. Toisaalta näinkin mutta niin.

Ei hitsiläinen ku mulla on kummallinen suku. :D En paljasta täällä ny mitään suuria salaisuuksia ku ei tiiä kuka mut on täältä bongannu ja lukee tätä päivittäin. :o Joo no mutta kummallisia ne on. Ehhh.

NYT HAASTAN KAIKKI TÄN LUKEVAT HETI TEKSTAAMAAN MULLE.

En tiiä mitä järkee?

Mut oon mökil sit ni tekstatkaa et mitä tännepäin maailmaa kuuluu. ^^ Ehk meil on siel überkivaa. Tai siis onki ku ollaan keskenään. :D Mut silti, kertoilkaa kuulumisia MOI PAIPAI. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.