IRC-Galleria

Hieman.Tiistai 24.01.2006 20:43

Voihan farkkuhaalarit kun en nyt varmaan osaa sanoa oikein mitään. Päivä on ollu, kuten eilen arvelinkin, aika mielenkiintonen mut mitään kovin raskauttavaa ei oo tapahtunu kai.

Raskauttavaa. Moi mulla on ymmärrettäviä sanoja.

Heräsinki tänään AIKASESSA, lähdin kouluun ETUAJASSA ja olinpa siis koulussa AJOISSA. Liikkatunnil oli joku 59 kertaa hauskempaa ku eilen, ehkä sen takii et oon edelleen niin äärettömän hyvä futaaja. Sillonki ku pelattiin ulkona lämpimämmällä ni onnistuin ainaki kolme kertaa (?) vetäsee maalin yli tai sivusta tai ali. Sanokaa ihmeessä jos onnistuin useemmanki kerran. Mut tänään oli silti ihan hauskaa vaik oliki paha olo ja ties mitä.

Käytiin Kunkussa tutustumassa ja ihan hyvältä vaikutti. Kaikki sinne! Tai no siis kaikki KIVAT enhän mä TYHMIÄ halua samaan kouluun kanssani enkä varsinkaan sellasia jotka arvostelee ja yleistää muita ihmisiä. Siel oli myös todella loistavasti organisoitu opastuskierros meille pikkuyseille ja mekin lähestulkoon tiesimme ketkä oli meijän omat opastajat eikä edes vaihdettu ryhmää ku neljästi kun eksyttiin tai muuta. Reiluin veljeni Pärdekin melkein suostu tuntemaan kultaisen pikkusiskonsa ja moikkasi todella iloisesti huiskutellen ku mua hieman hävetti nähä se siellä, olihan siellä sentään monia mun kavereita ja hei mitä neki ajattelis jos ne tietäis minkä näkönen veli mulla on.

Mukava harrastus tää käänteisilmaisu. Jatketaan.

Sit koska se kiertely kiinnosti meitä niin kovasti ni me nähtiin se koko koulu tosi äkkiä ja lähettiin pois. Siel oli huomattavasti paremmat tarjoilut ku Granissa vaik ilmapiiri oliki melko kehno ja ympäristö tosi vanhanaikanen. Sit lähin yhen idiootin kaa Selloon ja se puhu hirveen vähä just niistä asioista joista mä en ollu niin äärettömän kiinnostunu, eikä se sit oikeen muuta osannukaan sanoa. Oli hirveen tylsää ja tuskasta ja riennettiin äkkiä sieltä pois. Olin todella laiska enkä jaksanu kävellä edes koululta kotiin koska mä en halunnu miettiä yksinäni rauhassa enää yhtään enempää.

Muaha onpas ovelaa. Ette voi koskaan tietää mikä on totta ja mikä käänteisilmaisua, ainakaan mikäli ette käytä aivojanne.

Aika hölmöö muuten puhuu silleen "te"-muodossa vaik edelleenkihän mä periaatteessa kuitenki kirjotan vaan itelleni. Mut sallinetTE sen. Tai sit vaik niinku teitittelen tätä konetta esimerkiks. Teejiiteeän.

Ainiin eilinen. En sit ilmeisesti ehtiny tai jaksanu ja pystyny tai viitsiny tai muistanu tai pointti nyt kuitenki on se, että en kirjottanu enää illalla mitään. Teoria oli äärettömän mielenkiintonen. Noei se voi olla mut mä pitkästä aikaa ymmärsin siellä edes jotain. Tunnistin jopa moduloinnin c-duurista (kirjotin ensin juurista. Niin siis c-juuri, tiedättekös?) g-molliin ja se on paljon se. Vvvau, kuuluu just nyt kaikkien suusta lukiessanne tätä. Opettaja oli himpun verran normaalimpi ku viime viikolla mut en silti oikeen hiffannu kaikkea sekvensiivisistä eleistä ja se on varmasti kaikkien mielestä aika ymmärrettävää. Vai kuinka moni ymmärtäisi aivan kaiken jos joku tulis vaikka kadulla vastaan ja alkais selittää teille? Niin no kaikki. Olinpa hölmö.

Mama tuli hakemaan mut pois sieltä niin mun ei tarvinnu maanantaihengata Lepuskissa yhtään kauempaa, se kun on hieman tylsistyttävää kun kello on yli 20 ja yrität tehä jotain kauppakeskuksessa yksinäsi ja sitten vielä väsyttää. Eikä tullut edes kylmä.

Hei Allah olen Pullah. No tulipahan vaan mieleen. Aivan yllättäen.

Mun riparilaiset on aika überkivoja. Näin heistä tänään kolme, siis näitä jotka eivät ole samassa koulussa kuin minä, eikä kukaan niistä "tuntenu" mua. Niin hei mäki teitä, ymmärrättehän. Nyt jos jotakuta vielä ihmetyttää miksen viihtyny siellä leirillä kovinkaan hyvin niin voisin jopa sanoa häntä hieman höpsöksi. Jos nyt tollasta ilmasua uskallan käyttää. Mut kai se oli seki kokemus muiden joukossa ja oli sielläki omat hyvät hetkensä ja tyyppinsä. Mutta ei ny enää sitä. ONNEKS EN JUMITA VANHOISSA ASIOISSA.

Pitäs lukee taas valloittavia saksan rektioverbikökköjä ja pitäs treenailla ja vaikkas mitä. Huo-ohah. Ilokseni en kuitenkaan millään nyt jaksa, ku hei väsyttää tai silleen niinku ja tää koneki on iha mukava kaveri aina joskus. (Aina joskus niin.)

No mut HEIHEI.

26 75 77 78 133

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.