IRC-Galleria

Epänormaalinkaltainen helpotus.Keskiviikko 25.01.2006 22:38

Mun vieressä istuu hammastahna. Tai seisoo kai ku ei sil oo jalkoja millä vois istua, raukkaparka. Mä rupeen nyt tosissani panostamaan hampaidenpesuun ku mä en kuulemma osaa ja hammaslääkäritäti ei oikein vaikuttanu uskovan että olin tänäki aamuna harjannu hampaat. Mä en ymmärrä. Mut nyt alan panostaa ni ei tarvi tätienkään keskeyttää kiintoisia puheitaan jouluvaloista tai lasten harrastusleireistä.

Öh. Olin koulussa ihan väärää päivää menossa ja toki mulla oli ylimääräsiä kirjoja ja ties mitä mukana. Petyin kovasti ku jouduinki Jürgenin tunnille Mattilan sijaan. Ruokiksella teimme turboruokailun ja sitte Idan jumppaillessa mä lueskelin innokkaana saksaa jota en osannu. En tosin joutunu kai tekee sanakoettakaan (?) ku olin ovelasti siellä hammaslääkäritätien kanssa jutustelemassa.

Vitsi mua ärsyttää suunnattomasti mun oman huoneen seinäkello joka on aika pitkälti monivammainen. Pudotin sen lattialle joskus vuonna punajuurisalaatti (Heidi sitä EI laiteta leivän päälle) ja sen kellotaulu meni silleen vähä kurttuun mut sit on se toiminu ihan hyvin. Nyt se sit pysähtyy aina kello 9.48 eikä suostu liikahtamaankaan. Sille pitäs ehkä tehä jotain mut en vaan osaa. Pärdeki kerto hyvän neuvon, et voisin vaik suoristaa sen taustan. Huoh.

Ostan uuden.

Mulla on uus kello-ongelma aina tälleen parin viikon välein.

Ei tästä nyt taas tuu mitään. :D Mesessä on yhtäkkii ihan liikaa ihmisiä vaik sillon ei ollu ketään ku alotin tän raapustelun ja mun pitää mennäki ihan kohta.

Joten jatkuupi kun ehtinen.

25 74 76 77 132

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.