IRC-Galleria

Juhannusdissaus.Torstai 26.01.2006 23:47

Otsikosta turha yrittää päätellä yhtään mitään jos ei tiedä. Tänään onki ollu hauska päivä mut nyt väsyttää. Ja mun käsi vammaa, se on tarttunu Idalta ku sen kädellä/käsillä on joka päivä erilainen mielenvikaisuus. Tottakai kaikilla käsillä on oma mielensä ja ne tekee mitä haluaa. Ajatelkaa kolmimielisesti eli tehkää nk. triplahuijaus omille sekä käsienne mielille niin ei tuu ajateltua mitään ylimäärästä.

LEVOTON PRINSSI TÄÄLLÄ ODOTTAA.

Joo mitä kettua.

Koulussa oli kyl melkosen tylsää. Tällä kertaa elin jopa ihan oikeeta päivää, en tiiä oliko kannattavaa jos aineita ajattelee. Niinku tiättekste sillai. Huoh. Saksasta täytyy puhuu nyt vielä edelleen vaikkei juurikaan sitäkään ehkä kannattais. Mut joku KAKSOISINFINITIIVI on vaan jotain liian hyödyllistä. Samoin ku ne pronominaaliadverbit. Miettiiköhän saksalaiset puhuessaan et "hei tähän genetiivilauseen pluskvamperfektimuotoon tulee muuten subjektia edeltävän predikaatin partisiipin kolmannen persoonan rektio kaksoisinfinitiivimuotoa edeltävän verbin pronominaaliadverbiä ennen". Vammasta ku meijän pitää ajatella. Mut toisaalta ei mekään ajatella mihin tulee essiivi ja mihin ablatiivi, joten siis tietenkään saksalaiset ei ajattele myöskään. Kunhan pelleilin. HAHA LUULITTE ET OON OIKEESTI NIIN TYHMÄ. No mut niinhän mä oonki. Mut en tässä asiassa kuitenkaan. Muthei. Minun on täytynyt mennä, vaikka hän oli joutunut moottoritielle kävelemään. Järjen muruset suurikokoiset.

Tiesittekös että Pleksi on ölölöö. Taikka jopa ölölöö-ölölöö.

Keksittiin kyllä Idan kanssa niin loistavia ideoita ettei niitä saateta julkisuuteen ihan noin vain. Mut himpskatti ku tänään oli _aivan liikaa_ kirjoja ja nyt mun HARTIASEUTUNI ei ole oikein innostunut asiasta. Toisin sanoen aivan jumissa. Ja johtuu toki pelkästään meijän lukujärjestyksen kurjuudesta ja koulukirjojen mustetiheydestä, ei mistään muusta. Mobilatia.

Sit oon auttanu parhaani mukaan yhtä kaverustani ongelmissaan ja sotkenu kaikki maholliset ihmiset siihen mut EI SE VAAN YMMÄRRÄ MITÄ TEEN mut ei kai tarviikaan. Sitä vartenhan sitä autetaan muita. Itepä keitän soppani ku lähen mukaan.

Ärsyttää hieman (HIEMAN) ku huominen juttu taitaa mennä ihan mönkään, ellen nyt saa Operaatio Ympäripuhumista onnistumaan jotenki poikkeuksellisen hyvin. Mulla on omat epäilyni mut lannistua ei saa, ja mä oon ennenki onnistunu tämmösissä. We'll see.

Tajusin äskettäin että viime päivinä on menny hieman (HIEMAN) liikaa tekstiviestejä mut ei voi nyt mitään. Sit on myös potentiaalinen mahdollisuus saada tekstariliittymä. Oon lapsonen ja hankin kierosti tämmösiä etuja. Muahaha.

Se mun kello. Arvatkaa ketuttiko ku jotain venyttelin ja katoin siit aikaa, et olenpas tälleen puoltoist minuuttia ja sit se pysähtyki just siihen se sekuntiviisari. Todella miellyttävää. Ihmettelette varmaan miksen oo siel vieläki lihakset revenneinä odottamassa et puoltoista minuuttia on kulunu. No mut pointti oli se, et äide otti ronskisti vaan siitä lasikannen pois "ootko varma ettei tätä saa irti... katos, näin" ja sitten se hajos. Tai ainaki osittain, en oo viel koittanu saanko korjattua. Kuuluisat viimeiset sanat.

Voi hitsi! Nyt hogasin et ku mun piti syödä se joulukalenterin 24. suklaa 24.1. ni se on siel vieläki vaik on jo 26. päivä ja äide on vast kaks kertaa meinannu jostain kumman syystä viedä sen pois vaik yleensä se ei mun siistihköön huoneeseeni koskekaan.

Mulla on muuten englannin sanakoe huomenna enkä oo ees avannu kirjoja ja kello on kohta kymmenen. Tiedättehän.

24 73 75 76 131

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.