IRC-Galleria

Miksi kolmaskin on ilkeä?Lauantai 28.01.2006 20:05

VÄÄ nyt ei kyllä totuuden nimissä jaksais kirjottaa ollenkaan ku on tullu viimesen 35 tunnin aikana nukuttua vajaa kolme tuntia. Ja seki just äsken eikä suinkaan yöllisenä aikana niinku mallikansalaisilla.

Ja eilinen jäi taas väliin koska oli perjantai vaikka mulla oliki puol tuntia normaalia pitempi aika olla himassa välillä. Ajatella! Kerrassaan 40 minuuttia. Vaik jäinki pelastamaan Idaa pahojen poikien kynsistä ei-välttämättä-niin-hyvin tuloksin. Ja kastuin itekin, mut yks kaikkien ja kaikki yhden puolesta ja ku meijän Fc Venus käsittää vain(?) kaks ihmistä useimmiten eikä ollenkaan varamiehiä (naisia?) niin heikostihan siinä usein käy. Vaan ei aina kuten tiedätte poikaseni! Sitä on joskus vähän vaikea myöntää, ymmärrän(tai -mme) kyllä. Spice Girls on niin hyvä. Hei girl power.

Epäilyksistänne ja Kimin vastusteluista (joita en ihan 96% ymmärtänyt, en tiedä ymmärsikö itsekään) huolimatta sain Operaatio Ympäripuhumisen onnistumaan. Onneksi. Ihan viime hetkillä tosin mut onnistuinpa kuitenki.

ENJAKSAAAAAA oon kirjottanu tätä joku sata vuotta mut en saa mitään aikaseks. Pitäs varmaan ottaa vähän kasvisuutejuomaa mut en nyt just jaksa sitäkään ku pitäs hankkiutua ylempään kerrokseen eka.

Pointti kuitenki se et oli mukavaa, tackarna pojket ja flickakin vaikka jouduitkin lähtemään heti.
Hehah. Nyt tiedätte mitä on olla mun kanssa viideltä aamulla. :D Ja lammessa uiskenteli ankka HAHAHAHAHAHAHA. Ja Tommille kiitos kuulon menetyksestä "v*ttu pääs kii v*ttu pääs kii v*ttu pääs kii" HAHAHAHAHAHAHA. Parempiki et lopetan jo?

Tarviin uuden vyön.

22 71 73 74 129

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.