IRC-Galleria

Opinto-opas.Maanantai 08.01.2007 22:28

No niin, nyt voisin kertoa teille pitkästä aikaa tarinoita. Mieliala tosin nollan alapuolella, tai ehkä justjust noussu vähän plussan puolelle, mutta juttu voi olla sen mukasta.

Niin on muuten lämpötilaki. Kaikille niille jotka luulee että eletään Grönlannissa ryhävalaiden ja KUNINGASpingviinien sekä verenhimoisten jääkarhujen keralla pienissä jäisissä majoissamme tuulen tuivertamina ja taapertaen huppu silmillä ja 20 senttimetrin vaatekerros yllä tarpeelliset välimatkat kouluun ja muihin laitoksiin. Sää on siis kuin keskimääräisessä syyskuussa, mittari vähintään yhtä paljon plussan puolella ku mun mieliala ja vettä tulee. Jopa mun mielestä alkaa tää sade ja syyssää tuntua vähitellen melko teilaavalta. Miettikää. Ja miettikää ens kesää, auta armias apua jos se yltyy viel viime kesästä ( =ei sateita, järkyttävän kuuma). Kauanko tätä jaksaa?

Tai muutenkaa mitään. MITEN TÄTÄ KAIKKEA JAKSAA. Pitäs keksiä jotain kehittävää tekemistä joka päivälle, sen lisäks et tekee kaiken pakollisen ja "pakollisen". Joku mikä pitäs järjissään. Hmm.

Antaa olla.

Kelatkaa mikä tarina!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.