IRC-Galleria

Aromikas makkarakeitto.Maanantai 20.02.2006 20:15

Nyt on ehkä hiukkaisen paremmin aika kirjoittaa. Tosin nyt mua ärsyttää koko ajan että tuo veljeni ilmaantuu selkäni taakse, tosin hän juuri äsken siihen ilmaantuikin. Oihan voih!

Tosiaan eilen olimme luistelemassa neljä tuntia ja edellisestä luistelukerrasta oli molemmilla hujahtanut useampi vuosi. Sen saattoi havaita! Ainakin alkuun. Ja sitten kun toinen joutui pitämään aina oranssimustia ruostuneita hokkareita suoraan 60-luvulta kun toinen piti uutukaisia, hohtavan valkoisia luistimia, niin tehtävä vaikeutui vielä suunnattomasti. Kaaduimme molemmat vaan kerran ja sekin tahallaan. Ihan oikeasti. Siinä oli vaahtosammuttimilla kattomista kun viuhtoivat meidän ohitsemme!

Tänään sitten olikin eksoottinen aamuherätys kaheksalta ja Helsinkiin lähtö. Mukavastihan se aika kuluikin, seitsemisen tuntia kerrassaan. Sain ostettua niittivyön! Ja sitten ostimme molemmat mukavan letkeät collegepöksyt, luonnollisesti miesten large-kokoa joka on kuin tehty meitä varten. Niin siis me=Ida ja minä. Eheh. Niinku et jos joku ei vaikka tiennytkään tai ymmärtänyt aikaisemmista huomautuksista. Käytiin syömässä ihan älyttömän hyvää ruokaa ja älyttömästi italialaisessa luksusravintolassa, jossa saatiin ihan ihmisen kohtelu ja huippupalvelu vaikka ollaanki ties mitä nuorisokriminaaleja eikä oikeen sovittu kuvaan siellä.

Oli kyllä varsinainen rahantuhlauspäivä. Mut kerranhan sitä vaan eletään ja tehdään ostoksia? Vietimme sentään jälleen roimasti laatuaikaa yhdessä! Meidän paatunut avioliittomme kun sellaista tarvitsee. :D Noh ehkä minä jätän sen Idan avioimisen jonkun ihan muun huoleksi kuitenkin.

Avioimisen? No, kai sekin jotain tarkottaa.

Niin ja joo. Jatkan nyt parin tunnin tauon jälkeen. En jaksakaan. Heihei.

Nää on köyhtyny kovin nää mun päiväkirjat, anteeksi kovin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.