IRC-Galleria

Samppanjavispilä vs. pahuus.Tiistai 21.02.2006 22:46

Nurmelan mieliks hei!

Joo. Ohan tässä tietenki näinki toisaalta. Ja pullataikina odottaa tuolla! Se ei taida ihan vielä olla ihan valmis mutta melkein se on melkein valmis leivottavaksi. Sitten pyörittelenkin pallosia pullasia, pahanmakuisia!

Eheh runosuonistoni.

Olimmepa AleXin kanssa Serenassa katsomassa kun Ida sekä Illu laskivat laudoillansa. Toisaalta ei voi varmaan sanoa, että olin jonkun kanssa kun yhessä me melkein taidettiin olla koko aika kun ei nää osannut mennä ja tulla kovinkaan montaa kertaa. Eivätkä edes kaatuneet eikä mitään, vähän hukkareissu taisi tulla mutta eipä sekään mitään! Sosiaalistahan se toki oli ja ulkoiltuakin tuli, sanoi AleXi tähän mitä tahansa. Ei se kuitenkaan lue enää!

Sitten soittelin ja fiksailin sellasta kummaa vaaleanpunaista pipoa ja se on tässä vaiheessa ainakin todella hieno. Vaikka itse sanonkin. Ja teinhän mä tosiaan ruokaakin, olipa haastavaa, ja olen myös katsellut teeveestä epäolennaisia ohjelmia.

Taikina odottaa!

Numeroita ei oo tullu moneen päivään. Mut ehkä mä joku päivä panostan ja lasken ne. Niin ja pari puheluakin pitäisi soittaa mutta aikaa on, aikaa on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.