IRC-Galleria

Ja keksin ton ihan ite tänään!

Nyt väkertelen tähän äkkiä vaan jotain ettei taas jää tyhjää ja koko kansa saa tietää mitä mä olen tänään duunaillut. Herätys oli siis seittemältä ja lähtö kaheksalta, luonnollisesti hiihtämään. Hiihtäminen oli yllättävän vaikeaa ja raskasta, etenki liian pienillä monoilla eikä ohi viuhtovat keski-ikäset turbohiihtäjätkään juuri kohentaneet mielialaa. Hauskaa kuitenki taisi olla! Kiits Ida. Nyt on sekä hiihto että luistelu tämän loman osalta hoidettu. ;)

Ja hiihdettiinhän me yli seittemän kilsaa. Isäni arvioi kertomani perusteella, että ehkä jopa kahdeksan, mutta tiedä tuota sitten. Kyllä oli loistava fiilis, eikä naapurin setäkään onnekseni ehtinyt tällä kertaa näkemään kun hiippailin loma-aamuna kaheksalta sukset kainalossa pihamaalla. Vaikka tällä kertaa olikin hauskaa, kyllä kovasti meitä nauratti laskea hurjanhurjia alamäkiä tai kiivetä kamalia ylämäkiä ylös samalla kun sukset liuku aina puolet matkasta alaspäin. Mutta eteenpäin silti mentiin!

Muuta merkittävää en olekaan kai tässä tehnyt. Perushimahengaus tuskin kiinnostaa ketään kovinkaan.

Hiihtämisemme varmasti kiinnosti! Mutta.

Nyt lähdenkin kohta Järvenperän kisakatsomoon seuraamaan ultrajännää curling-ottelua. Uusis on idoli! Voitto Liukkonen myös! Tsemppiä Suomi-pojat! Okei, lätkään kans.

Niin ja tohon otsikkoon vielä. Omatunto alko kolkutella! Mun täytyy myöntää että äide keksi noi rillit, mut muuten oli kyllä 101-prosenttisesti mun taidetta!

Ja sitten myöskin se on mainittava, että sain tänään siitä parin viikon takaisesta kauhistuksesta ainoan hyödykkeen, Gaia-maailmankartaston. Arvo siinä 200 euron tietämissä, ja ohan se aika hieno opus. Olen lueskellut sitä jo jonkin verran ja täten tiedän kertoa, että nykytietämyksen mukaan nopein tunnettu lämpötilanvaihtelu maailmassa tapahtui jossain päin Yhdysvaltoja (kaikkea ei voi muistaa) vuonna 1943 (ehkä) ja se oli 27 celsiusta kahessa minuutissa! Miettikää. -20 C:stä +7 C:een. Ja kahessa minuutissa.

Oh DEER nyt meni kaikilta yöunet.

44 46 47 102

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.