IRC-Galleria

Avaruusfysiikkaa.Keskiviikko 01.03.2006 00:07

Onpas ollu ihan mukava päivä tänään. Yhelläkään tunnilla en tainnu viihtyä muutamaa minuuttia kauempaa, mutta eipä tuo mitään. Hyvin elin silti päivän! Ekalla tunnilla kokkailimme suklaamuffinseja yhdellä ässällä ja se oli melko mukavaa. Letkeää.

Ruokiksella käytiin "äkkiä" syömässä koulun lihavettä ja kurttusia laskiaspullia ja sitten Helsinkiin. Dösärillä oli mukava mummeli joka kertoi meille nuoruudestaan, lapsistaan ja lapsenlapsistaan melko epäselkeitä tarinoita, musta ainakin alkoi jossain vaiheessa tuntua että se tuskin muistaisi omaa nimeään. Mutta oli se muuten ihan skarppi, kyseli meidän musiikkiharrastuksia ja oli sitten niin innoissaan, sydänalaa oikein lämmitti kun näin hyväpäisiä tyttöjä jututti. Se kertoi meille jostain ah-niin-kuuluisista klassisista musikanteista ja me nyökkäiltiin asiantuntevina että joo, varmasti, joo. Lieneepä mummolla tylsää yksinään jos ei voi kenellekään kertoa, kuinka oli ensin kansakoulussa ja sitten - öh, ei vaan - alakouluhan se silloin oli ja sitten oli yläkoulu - ei kun sehän muuttui vasta niin että tyttäreni aikana oli näin - ei kun - silloinhan olikin jo- ei vaan - no minä nyt olen näin vanha jo.

Itse Ressu oli tosi mielenkiintonen ja kivan tuntunen paikka. Melkein kaikki tuntu olevan loistavaa, ja ennakkokäsityksistä huolimatta porukkakin vaikutti tosi rennolta kaikesta huolimatta. Mietittävää tuli nyt todella paljon, ja äidekin erehtyi jo innostumaan aiheesta. Pitää nyt kuitenki ajatella ehkä omilla aivoilla, jaksaako kouluun herätä kuudelta ja kestää se, että muut ympärilläsi ovat kaikki vähintään yhtä hyviä koulussa ja että voi varautua olemaan kotona vasta viideltä. Entä jos kaikki meneeki pieleen?

Sitten PITI mennä Serenaan taas kattomaan tosiaan, mutta eipä menty vaan jäätiin Idalle. Löydettiin Lars ja muita loistavia kavereita, ja huomasimme siinä sitten että olemme tosiaan molemmat viisitoista täyttäneet ja minä kohta kuusitoistakin ja leikimme pehmoleluilla. Leikki-ikä on koko ikä!

Vitsi kun pitäisi mennä nukkumaan. Hejpådig.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.