IRC-Galleria

sotka on kaappilintu.Tiistai 08.01.2008 20:58


Olemme rakentamassa poikaystäväni kanssa pesää. Kävimme katselemassa vähän huonekaluliikkeissä huonekaluja. Eksyin poikaystävästäni ja löysin itseni SOTKAsta. kello oli n. 15.45 ja oli itseasiassa uudenvuoden aatto. MEhän kun ei enää biletetä. Katselin kaapistoja. Availin suljin eri kkaapeja ja päädyin, että liukuovet ovat käytännöllisimmät. Viereeni tulee mies (myyjä), joka avaa keskustelun.
-"Voinko auttaa?"
-" joo eikun kattelen näitä kaappeja, näähän on tosi hyvät nää liukuovet." samalla odottaen että hän aloittaisi myyntipuheensa kaapistosta, mutta ei
- "joo no me ollaan iseasiassa sulkemassa tässä kohta että..."
- ai no ei sitten, vain niin onkos kello paljonkin?? ohhoh.. " vastaan hölmistyneenä ja kävelen kohti ovea, mies perässäni. Samaan aikaan uusia asiakkaita tulvii sisään, mutta mies ei käske heitä perääntymään vaan menee tiskille odottamaan asiakkaita.
SIIIS MITÄ TÄMÄ OLI OLEVINAAN? Enkö näyttänyt tarpeeksi potentiaaliselta asiakkaalta vai? Ei noin nuori kaappeja tarvitse niinkö? NO hitto en tarvikkaan, tollasilta kaappien omijoilta. En mä ois sieltä halunnukkaan ostaa, viimeks kun ostin sieltä sängyn niin sen säleikkö irtos vähän väliä.

Joten menin koti ideaan ja ostin sisustuslampun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.