IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Vaalipäät - KaalipäätTiistai 21.10.2008 00:09

Kyllä ärsyttää tuo kokoomuksen mainos!
Ovat niin mielin kielin aina vaalejen aikaan.
Mitä niitten suuri mainos sanoikaan : rakennetaan kaupungista suvaitsevainen paikka, julistetta koristaa sateenkaari, harja, vasara jne..
Todellisuudessa : Isot nosturit rakentaa musiikkitaloja ja kansanedustajille uusia sivurakennuksia, homot on ällöjä ja ne lakastaan pois niillä harjoilla (kadut siisteiksikö)

Ja sitten vielä ihmiset jotenkin vaan kummasti rakastuu näihin Katajiin ja Stubbeihin. Mikä niissä oikeen imee!?
Kuulin juuri sporassa, kun yksi nainen kertoi että kymmenen vaalimainostarraa ja niitten liimaminen maksaa 200 €. Eli laskekaa paljon iso valomainos jokaisella sporapysäkillä tekee? Kenellähän sitä rahaa on?

Ne luottaa kai sitten siihen että ihmiset on niin laiskoja äänestäjiä, että parempi vain tuhlata rahat mainoksiin. Matkalla äänestysluukulle ne kuitenkin nappaa tän numeron mukaansa, kun eivät jaksa ottaa selvää ehdokkaista. Onko näin?

Lähihoitajana voin vain sanoa, että esim. vammaispuolen asuntoasiat eivät ole kohdallaan ja ikäviä yllätyksiä tulevat monet omaiset kuulemaan ensi vuonna, kun tilapäipaikkoja lopetetaan kuin seinään. Edelliskesänä olin vanhainkodissa töissä, ja siellä vanhukset saattoivat päästä koko kesän aikana ulos 2-3 kertaa. Miettikää itse kuinka monesti viikossa lähdette ulos. Saatte hyvin unta ja jaksatte. Vanhainkodissa unettomuus hoidetaan sitten lääkityksellä, kun halvempaa ja helpompaa olisi viedä ulos.

Monet kaverini eivät osaa sanoa vielä ketä äänestävät, eivätkä tiedä edes menevätkö. Itse kävin äänestämässä ennakkoon ja otin selvää tarkkaan ketä äänestän. Nyt se on tehty ja toivottavasti ihmiset olisivat jo oppineet tästä kokoomushallituksen sekoilusta.

ÄÄNESTÄKÄÄ NYT VAALEISSA, NIIN ETTE OLE HAISEVISSA KAALEISSA! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.