IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

YawnTorstai 15.06.2006 12:11

Eilen tuli käytyä hietsussa vähän ottamassa aurinkoa ja kyllähän siinä vähän siideriä veti myös mutta oli se kyllä mukavaa vaan kuunnella musiikkia, hörppiä, makoilla ja katsella sitä meininkiä siellä. Olo oli silloin melko tyyni ja ei tullut ajateltua mitään ikäviä asioita.

Terapiassa sitä tuli juteltua tästä kun olo on ollut huono tämän viikon ja aika hyvän kysymyksen hän jättikin minulle siitä että mahdollisesti alitajuisesti myös muita asioita tuli ilmoille että jotenkin se turun reissu laukas ensin yhden asian ja siinä sitten kaikki muutkin mitä sisälläni on ja minusta se taitaakin olla niin. Sitä sitten myös jotenkin tajusi että minullahan on ollut VELVOLLISUUS olla kiltti, ihmiset on aina olettaneet sen ja pitäneet sen itsestään selvyytenä, niin sukulaiset kuin exät. Ja auta armias jos tulin vihaiseksi tai koin että mun rajojen yli tullaan, minut joko yritettyyn tyynnyttää että lopettaisin suuttumuksen tai sitten suuttumukseni on käännetty minua vastaan.

Mietin vaan miten tästä masennuksestakin voisi päästä kun tää on ollut minulla 6 vuotta ja vaikka tiedän mistä tämä johtuu ja ymmärrän itseäni myös niin mitä se loppupeleissä auttaa? Olen edelleen liian kiltti, mietin muita ihmisiä liikaa ja unohdan itseni. En tiedä, ehkä minun pitäisi löytää uskoni uudestaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.