IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Whining whining and again whiningSunnuntai 25.06.2006 03:35

Helvetti oikeesti kun sitä on kännissä niin kaikki se pahaolo, kaikki se paska mitä oon kokenu tulee esiin. Mä oon yrittäny olla hyvä ihminen, mutta olen näköjään eron jälkeen vaan käyttänyt ihmisiä hyväkseen. Oon niin paljon miettiny niitä asioita mitä on tapahtunut viimeisen 10 kuukauden aikana. Ensiksi ero tuhosi minut kokonaan, sitten tärkeä ystävä (jossa myönnän tehneeni kovasti virheitä mutta en ole 100% syyllinen, "kolikolla on kaksi puolta") jätti minut tiedettävistä syistä...sain kokea kauheita syytöksiä kohdallani, ihmisiä jotka vihaa minua...kestin sen...mä kestän kaiken, ei minulla ole väliä. Myönnän sydämmenipohjasta että olen tehnyt virheitä, loukannut ihmisä, ahdistanut parasta ystävääni jota ei enään ole, mutta kuitenkin tiedän mitä hän OIKEASTI ajatteli minusta.

Exä on muuttamassa yhteen rakkaansa kanssa yhteen ja sekään ei sinänsä tunnu pahalta enään, mutta miksi mä ajattelen niitä ihania asioita mitä exän kanssa tuli koettua? Kaiken sen jälkeen mitä hän pisti minut kokemaan niin miksi edelleen ajattelen häntä? Miksi en vaan voi unohtaa? 'Kun kuitenkin haluan elämässäni eteenpäin, tiedän että ansaitsen parempaa.

Ehkä minä sitten olen se kaiken pahan alku ja juuri mitä minusta on tehty, ehkä minä sitten olen se ihminen jonka päälle kaikki paska voidaan kaataa ja joka ei valita (tai jos valittaa niin se käännetään minua vastaan). Ehkä se on sitten hyväksi että on joku syntipukki asioille jos muille tulee parempi mieli. Minua saa vihata/inhota/halveksua/pitää paskana MUTTA harvat tuntee minut OIKEASTI! Ja minä kiitän näitä ihmisiä jotka ovat jaksaneet minun paskaa, minun pahaaoloani nämä 10 kuukautta, ainoastaan tuntuu pahalta että ihmiset jotka olen kokenut tärkeäksi elämässäni ovat jättäneet minut.

Olen syyllinen moniin asioihin ja myönnän ne vapaaehtoisesti mutta MINÄ OLEN YRITTÄNYT OLLA HYVÄ IHMINEN NIIN KAUAN KUN OLEN ELÄNYT! Tehnyt parhaani jaksamiseni ja voimieni suhteen....Miksi minulla on velvollisuus olla kiltti? MIKSI?!......Mä yritän parhaani elämän suhteen, mä haluan löytää rakkautta elämääni, mä haluan päästä eteenpäin elämässä kaikesta huolimatta niin MIKSI VITUSSA MUN TÄYTYY KÄYDÄ KAIKKI LÄPI? MITÄ VÄÄRÄÄ MÄ OON TEHNY?

MIKSI KUKAAN EI VOISI RAKASTAA MINUA? MIKSI MÄ EN VOI RAKASTAA? MIKSI MUA KÄYTEYTÄÄN HYVÄKSI? MIKSI?!

KUKAAN EI TIEDÄ MITEN PALJON MÄ MIETIN MUITTEN IHMISTEN PUOLESTA, MÄ OLEN AINA LAITTANUT MUUT IHMISET ITSENI EDELLE, KUKAAN EI TIEDÄ MITEN PALJON MÄ OLEN RANKAISSUT ITSEÄNI, SYYLLISTÄNYT ITSEÄNI KUN OLI PUOLI VUOTIS PIPPALOT!

Miksi mä haluan elää? miksi mä olen vielä tässä? minkä helvetin vuoksi oikeasti?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.