IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

MietintääMaanantai 26.06.2006 00:27

Kohta viikonloppu ohi ja juhannus on ohi. Eipä sitä juhannuksena tullut tehtyä yhtään mitään, oon vaan nyt 4 päivää pelannut yhtä peliä vaan, ihmettelen oikeesti miten se aikaa menee niin hirveen nopeesti kun sitä pelaa :P. Raha tilanne on nyt ollu todella huonohko, piti soittaa mutsille tänään että laittaa mun "perintövaroista" vähäsen mun tilille että pärjäisin ensi viikon edes jotenkin :oops:.

Kovin tyhjältä tää elämä tuntuu tällä hetkellä, ei silleen pahaolo vaan tyhjä ja väsynyt (no joo mikä muu olis uutta?). 4.7 lähdetään sitten isän kanssa maalle, toisaalta ihan kiva mutta sitten taas mietin että pystynkö olemaan oma itseni siellä, joudunko taas tekemään "velvollisuuksia"? No mutta sen mä olen ainakin tehnyt itselleni selväksi että jos niin käy että minulta odotetaan jotain tai että mulla on "velvollisuuksia" niin mä pakkaan kamat ja lähen junalla kotio kohti sitten. Toisaalta taas odotan sitä että pääsee pois näiltä kulmilta ja mennä jonnekkin missä ei ole muistoja exästä tai pahoista tapahtumista, yrittäen kerätä voimia ja yrittäen rentoutua koska sitä mä tarvitsen tällä hetkellä, niin hirveät kaksi vuotta on nyt ollut ja olen ihmetellyt miten mä oon vielä tässä koittaen taistella tätä kaikkee vastaan.

Huomenna käynkin hakemassa uuden pelin, onneksi tosin se on halpa ja tämä kauppa ottaa käytettyjä pelejä vastaan niin ei tule niin hirveästi (toivottavasti) maksamaan. Pitäisi käydä taas biitsillä, vetää pari siiderii ja ehkä jopa nyt käydä sitten siellä meressä uimassa, ensi viikolla sitten KAIT pitäisi olla vihdoinkin bänditreenit ennen kun lähen maalle ja oikeasti mä odotan sitä paljon että pääsisin soittaa rumpuja koska rakastan sitä.

Ensi viikolla on tullut sovittua treffit yhden uuden ihmisen kanssa ja mietin kovasti että teenkö väärin siinä että tutustun uusiin ihmisiin ja katsoa että tapahtuisiko mitään? Ei kai siinä sitten ole mitään väärää jos tutustuu uusiin ihmisiin....ääh en tiiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.