IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Is that brightness in dark?Sunnuntai 02.07.2006 00:47

Siitä onkin vähän aikaa kun viimeksi kirjoitin mitään päiväkirjaani . Noh pitää kuitenkin kirjoittaa kun tulee "about" parin viikon nettipimento kun lähden tiistaina faijan kanssa maalle.

Niin mistäs sitä aloittas, ehkä näistä treffeistä jotka minulla oli, sanotaan näin että ne olivat aivan mahtavat siis oikeesti lähdin siinä mielissä että "ei tästä kuitenkaan mitään tapahdu" mutta hitto oikeesti juteltiin (ja tarkoitan että JUTELTIIN) 8 tuntia putkeen , tapasimme seuraavan kerran torstaina ja samanlailla jatkui, juteltiin aivan kaikesta (and i mean about EVERYTHING), molemmat tunsi että olisimme tunteteet toisemme ties miten pitkään kun juttu oli niin avonaista ja pystyi olemaan niin oma itsensä kun vaan voi olla . Molemmat tykätään toisistamme hyvin paljon, musiikkimaku on hyvin samanlainen ja olemme molemmat "rockareita" , perfect gal for me

Pakko sanoa että tällä hetkellä olo on todella hyvä, jopa iloinen mikä on harvinainen tunne eron jälkeen mutta nyt mä kyllä haluan pitää kiinni tästä ja todella katsoa mitä S:n kanssa voisi kehityyä (S = uutukainen). Nyt ajattelin tehdä hyvin ja oikein S:n kanssa kun ottaa huomioon mitä on tapahtunut exän eron jälkeen, no more that crap from others and from me.

Ensi tiistaina tosiaan lähden maalle ja toki odotan sitä mutta toisaalta pelkään että hitto taas joudun olemaan joku "pikkupoika" siellä ja tehdä niinkuin isovanhemmat sanoo, mutta hitto mä olen menossa sinne lomailemaan ja keräämään pattereita joten mä teen NIINKUIN MINÄ HALUAN!

Toivottavasti vaan elämässäni nyt aurinko paistaisi ja voisin nauttia elämästä kun siitäkin on aivan liian kauan kun nautin elämästä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.