IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Viikonloppu ohi...Maanantai 17.07.2006 05:21

No niin viikko on taas vaihtunu ja kaippa aika taas pikkaisen päivittää päiväkirjaa, elikkäs lauantaina S tuli käymään ja oli yötä, oli aivan ihanaa olla toisen seurassa, pitää toista kainalossa ja katsoa leffoja :), S oli sitten loppujen lopuksi yötä ja yö menikin erittäin mahtavasti ;). En ole piitkään aikaan pystynyt olemaan näin oma itseni jonkun seurassa, S ymmärtää sitä että käyn myös eroprosessia läpi ja varottelin häntä että minulle voi tulla "kohtauksia" johtuen siitä, se oli tärkeä asia minulle.

Eniten ärsyttää se kun sitä eli yli 3 vuotta toisen ihmisen kanssa ja rakasti toista niin on jäänyt sellainen "haamukuva" mieleen että minkälaisen toisen "pitäisi" olla ja haluan siitä eroon...olenkin miettinyt että kaippa se ajan myötä sitten katoaa mielestä ja kai siinä myös on että uskaltaako antaa itseään aivan kokonaan kun on sattunut niin paljon asioita. Ehkä pitäisi vaan olla ajattelematta mitään ja antaa "virran" viedä.

Tänään sitten S lähti kotio ja tapaamme keskiviikkona, oli lupautunut tekemään minulle ruokaa kun lauantaina minä tein niin vastapalveluksi sitten :D. Ensi viikolla tai sitä seuraavalla pitäisi VIHDOINKIN uuden sohvani tulla ja sitä olenkin odotellut melkoisesti :). Tuli tänään myös oltua kyydissä sellaisessa "peniksenpidennys" autossa kun veli oli voittanut sellaisen käyttöönsä viikonlopuksi niin tuli tuossa illalla hakemaan ja käytiin vähän ajelemassa...kyllä oli mahtava auto oikeesti. Kaikki toimi sähköisesti siinä ja oli hauska vedellä motarilla ilman kattoa kun tässä sai senkin pois päältä :D.

Fiilikset on nyt ollut muutaman viikon melko hyvä, herra masennus ei ole kovasti ollut nyt pinnalla mikä on aina plussaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.