IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Varsinaista päivittämistä nytKeskiviikko 26.07.2006 20:29

No niin pitäähän sitä taas päivittää päiväkirjaa, mistäköhän sitä alottaisi?

Noh varmaankin siitä että sitä nyt virallisesti sitten seurustellaan, en kyllä uskonut että näin tapahtuisi mutta niin se vaan salama kirkkaalta taivaalta tapahtuupi ;). Outoa tuntea näin onnelliselta kun yli vuoden ollut sellanen surullinen olo ja yksinäisyyden tunne, nyt pitää näemmä vaan totutella tuntemaan näin. Viettäny S:n kanssa nyt tiettävistä syistä todella paljon aikaa, oon ollu hänen luonaan yötä ja hän miun luona ja erittäin hyvältä tuntuu ja jopa valosalta tässä pimeydessä....hyvin samankaltaisia olemme. Jopa vaatekaupoissa pyöriminen ei ole tuskaa kun pidämme melko samanlaisista vaatteista (niin tietenkin S naisten ja minä miesten vaatteista mutta siis rocktyylistä vaatetusta ;)). Tavannut hänen ystäviäänkin ja mukava kuulla että hekin ovat pitäneet minusta sekä tuli tuossa tavattua S:n äitee ja ukki joka oli aivan mahtava ihminen ja tosi meniä ottaen huomioon että hän on 88 -vuotias :D.

Ollut mukavaa "höpsötellä" S:n kanssa ja kuitenkin puhua myös vakavasti asioista, kertoa omista kokemuksista ja peloista sekä juuri tästä että käyn varmasti vieläkin läpi eroa siihen hän vain sanoi että "muista että minä olen tässä lohduttamassa" :). Sen kuuleminen oli minulle niin tärkeää että vihdoinkin joku kuuntelee minua ja lohduttaa minua. Erittäin hyvältä näyttää tällä hetkellä....nyt vaan sit kamppailemaan masennusta ja rajoittaa alkoholinkulutusta (vaikka okei rockarin imagoonhan kuuluu ryyppääminen mutta kuitenkin vähentää sitä :D)

Ensi tiistaina VIHDOINKIN tulee uusi sohva jota olen odotellutkin tässä parisen kuukautta, vihdoinkin alkaa tuntua että uusi sivu elämässä kääntyy ja pääsee alottamaan tyhjältä pohjalta kaikki menneisyys ja exä rupeaa vihdoinkin tuntumaan taaksejääneeltä muinaismuistolta :D (okei ristiriitaistahan tuo on mutta kuitenkin HARPPAUKSIA tapahtunut)

At the moment....I feel good ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.