IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

LauantaiLauantai 29.07.2006 19:02

No niin viikonloppu menossa, muru tekemässä tällä hetkellä makaronilaatikkoa tuolla keittiönpuolella , murun kanssa muutenkin mennyt todella mukavasti, juteltu kaikenlaista vakavista ihan höpsöihin . Edelleen tuntuu hyvältä vaikka masennus se yrittää tuodakkin sitä rumaa pärstäänsä mutta tällä hetkellä se ei oikein onnistu siinä. Pelottaa vaan kuitenkin millon se iskee tuhatta ja sataa ja vie taas kerran mielen synkkiin ajatuksiin...onneksi muru ymmärtää että mulla voi heittelehtiä tää mieliala ja sanoi vaan että minun pitää sitten vain kertoa miten hänen täytyy menetellä että minulla olisi parempi olla.

Eilen oli taas ryyppypäivä ja tuli taas vedettyä melkoisesti mutta onneksi nyt on hyvä olla eikä ole kaameaa kapulaa päällä .

Maanantaina sitten broidin kanssa käydään gigantissa ja katsotaan jos voisin saada aktiivirahakortin giganttiin jotta saisin ostettua sieltä uuden television itselleni kun vanha rupee vetämään viimesiään. Niin ja ensi viikolla alkaa taas työt, ihan kiva mennä taas töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.