IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

And still continues...Tiistai 20.12.2005 12:38

Eilen tuli taas juotua töitten jälkeen, juomisen piti alunperin olla sellaista sosiaalista juomista mutta se sitten meni vähän pitemmälle, pakko saada vähennettyä sitä koska ei yksinkertaisesti ole rahaa siihen ja kun pitää ostaa ruokaakin. Mitä muuta sitä oikein tekee kun on niin surullinen, ahdistunut, masentunut ja välinpitämätön elämäänsä? No mut joo kaippa minulle on ns. kortit jaettu ja todella surkeat sellaiset .

Huomaan miten olotila vaan menee ikävämmäksi, surkeammaksi ja masentuneemmaksi mitä lähemmäs joulu tulee, katson itseäni ja näen kaikki vaatteet mitä mulla on niin exä on valinnut minulle kun seurustelimme ja helv*tti nekin tuovat muistoja mieleen, hitto en voi heittää näitäkään pois koska muuten mulla ei olisi MITÄÄN vaatteita. Hitto katoin mä mihin tahansa niin muisto exästä tulee mieleen, pitäisi oikeasti päästä jonnekkin ulkomaille niin ei tulisi mitään muistoja exästä. Olen ns. vankina täällä muistoilleni.

Mä tiedän sen etten mä pysty nauttimaan joulusta oikein mitenkään oli sitten miten lapsia iloitsemassa koska jos jo näin tiistaina rupeaa muistot jylläämään kunnolla niin ne varmaankin musertaa minut lauantaina

Mietin tässä miten paljon minulle on tullut tälläsiä "salama kirkkaalta taivaalta" asioita: Ensimmäisessä "kunnon" parisuhteessa exä lähetti tekstiviestin jossa sanoi jättävänsä minut (tämä tapahtui keskellä työpäivää), seuraavaksi sitten minulle sanottiin vaan suoraan että mun työsuhdetta ei jatketa (jolloin jäin työttömäksi kahdeksi vuodeksi) ja sitten elämäni suurin rakkaus sanoo minulle että on muuttamassa pois lauantaina (tämä tapahtui keskiviikkona). Että kyllä sitä pas*aa on joutunut kestämään melko paljon ja nämä on tapahtunut tämän 4 ja puolen vuoden aikana kaikki plus siihen vielä mun lapsuuden haavat, epäoikeudenmukaisuudet sunmuut.

Mun on suoraan sanottava, että mä olen väsynyt, mä en haluis jatkaa enään mutta kuitenkin on, mä mietin vaan miksi ihmeessä? miksi minun pitää jatkaa? miksi minun on kestettävä tälläistä paskaa? miksi minulla ei ole oikeus olla iloinen, terve ja onnellinen?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.