IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

New week and new plans...Maanantai 14.08.2006 12:00

Viikonloppu oli ja meni, meni oikein mukavasti . Lauantaina kulta tuli mun luo töitten jälkeen, tuli nähtyä kun menin häntä vastaan niin hänen työkavereiden kanssa muutamilla. Mukavia ihmisiä hekin . Sunnuntaina sitten käytiin "virallisella" tutustumisvisiitillä hänen äitinsä luona, siellä tuli syötyä aivan mahtavaa lohta. Vaikka vähän jännittikin niin pystyin olemaan oma itseni. Tänä sunnuntaina olisi tarkoitus käydä miun vanhemmilla "virallisella" tutustumisvisiitillä.

Olo on edelleen ollut hyvä ja olen edelleen hämmästynyt ja iloinen että kulta on tukena kun kerron näistä käymistä asioista ja varsinkin nyt pelottaa että kulta joutuu kärsimään mun mielialasta kun perjantaina tulee vuosi täyteen erosta ja tiedettävästi nyt on taas alkanut vaivaamaan se eropäivä mielessä. Ne helvetilliset tapahtumat siitä ja myös kaikki asiat mitä vuodessa on tapahtunut josta suurin osa on ollut hirveitä asioita.

Pelottaa edelleen avata ruhjoontuneen sydämmen mutta tunteilleni en voi mitään mitä koen kultaa kohtaan, vaikka kuinka yrittää olla varuillaan niin en pysty pitämään niitä tunteita ns. kurissa. Vaan ne tulvii mieleen ja hyvältähän se tuntuu, tottakai mä pelkään että joudun taas satutetuksi, minut jätetään kuin nalli kallioille, salamakirkkaalta taivaalta menetelmällä.

Kyllähän sitä on ällikällä lyöty kun yhtäkkiä elämässä on taas ihana ihminen ja tää onnellisuuden tunne on myös sitä jota olen kaivannut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.