IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Jälleen päivitystäTiistai 05.09.2006 19:15

Viikonlopun sitä oon ollut murun kanssa ja nyt tiistaista lähtien oon muutaman päivän taas yksin, noh se on ihan hyvä välillä olla omissa oloissa ja pääsee taas pelailemaan "uninterupted" . Meillä menee murun kanssa edelleen hyvin ja itse olen edelleen onnellinen ja rakastunut (toistoa tiedän ). Yritän kuitenkin niin että en unohtaisi ystäviäni kuten voi olla vaarana tapahtua, onneksi kuitenkin muru on sellainen että hän tapaa ystäviään ja pitää heihin yhteyttä vaikka haluisi tässä vaiheessa vielä kyhjätä toisen kyljessä (tai siis tämä on sitä siamilaisetkaksoset meininkiä ).

Huomannut senkin nyt kun on parisuhteessa että vaatteita on tullut ostettua melkoisesti (miehen näkökulmasta), oon ostanut enemmän vaatteita parissa kuukaudessa kun yli vuoteen

Töissä menee hyvin ja vaikka välillä hektistä on niin hyvältä tuntuu ja ruvennut saamaan jonkinlaista energiaa myös että en ole aivan rättiväsynyt kotosalla kun yleensä sitä nukkuu muutaman tunnin kun töistä on päässyt.

Vaikka tuntuu erittäin hyvältä niin kuitenkin joku tuolla takaraivossa pelottelee minua, pistää ylianalysoimaan asioita. Toivon niin että terapia pystyisi auttamaan pääsemään yli jostain sellaisista asioista jotka ärsyttävät itseänikin, kuten jatkuva kysyminen "noh mikä on?", siinä jos missään menee murulla varmasti hermot kun jo itselläkin menee, se on edelleen sitä omaa epävarmuutta josta haluaisin päästä yli, lopettaa liikakiltteyden koska vaikka yrittäisi olla liiankiltti niin aina on kuitenkin jätetty. Onko tosiaan jättämisen pelosta tullut niin iso mörkö minulle että sitä pelkää? Helvetti tässähän mä olen vieläkin vaikka 5 kertaa niin on tehty jo, joten mitä hyötyä siitä liikakiltteydestä on ollut? nothing, that's what. Pakko on kyllä kirjoitettava ylös asioita että muistaisi sitten terapiassa oikeasti käydä asioita läpi eikä vain pinnallisia asioita koska ne jokatapauksessa on tuolla aivojeni sopukoissa muhisemassa ja odottamassa. Ei pidä mennä siihen illuusioon että vaikka nyt tuntuu hyvältä niin on niin paljon asioita vielä käsiteltävä itsessäni ja tunteissani.

Pitäisi varmaan toitottaa jatkuvasti itselle jotain mantraa aina että "ole oma itsesi, kyllä muru sinua rakastaa ja ei hän jätä sinua vaikka tulisi riitoja tai ongelmia. Ja se ei tarkoita että jos toinen on hiljaa että ajattelisi jatkuvasti jotain tai olisi jotain ongelmia"...tuossa olisi melko pitkä mantra

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.