IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Viikonloppu häämöttää...Torstai 12.10.2006 23:38

Viikonloppu lähestyy ja onneksi silloin on suunnitelmia kun viime viikonloppuna sitä homehtu sisällä kipeenä . Huomenna on tämä kuukausittainen ryyppypäivä ystäväni kanssa jossa puhutaan kaikkee peleistä ja wrestlingistä On se kyl mukavaa viettää sellaista "boys nightouttia" vaikkakin tämä "iltama" alkaakin jo töitten jälkeen . Arvostan näitä iltoja kun pääsee puhumaan ja rentoutumaan mukavassa seurassa. Tosin meen murua vastaan kun pääsee illalla töissä ja oli jo varotellu että voi olla vähän närkästynyt kun on ollut pitkä päivä. Noh sanoin että jos v**uttaa niin ei muuta kun purkaa vaan kyl mä kestän .

Lauantaina sitten menemmekin pelamaan lautapelejä murun ystävän ja tämän miehen luokse, ihan kivaa kun en ole pelannut lautapelejä ties miten pitkään aikaan, vähän erikoista sekin . Sunnuntaina sitten mennäänkin taas murun mutsille syömään ja samalla viimeistelen tietokoneen asennusta siellä...tällasta se on kun tietää tietokoneista jonkin verran niin joutuu korjailemaan ja asentelemaan niitä . Että ihan kiva viikonloppu tiedossa...

Tää viikko on menny ihmeen hyvin muutenkin vaikka onkin ollut tätä flunssan jälkiefektejä. Tosin tänään oli töissä niin äärettömän tylsää että otin puolen tunnin tirsat olohuoneessa ja kiitos tylsän päivän oon jumittanu himassa ja mikään ei oo innostanu . Tässä sitä vaan odottaa että tulisi ilta nopeammin että voisi nukkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.