IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Friday is soon upon us!Torstai 19.10.2006 16:37

Huomenna on bänditreenit mitä odotan innolla, tarkotus kai olis vähän vetää siinä bissee samalla kun treenataan vähän "pohjia" ottaa ja sitten varmaan mennään jonnekkin "keikalle" kallioon porukalla, ihan mukavaa vaihtelua

Tänään oli melko lyhyt päivä töissä kun piti käydä terveyskeskuksessa näyttämässä korviani kun niissä rutisee ärsyttävästi niin hommahan oli selvää että siellä on kauhea määrä vaikkua mitä ei voi millään puikolla poistaa joten terkkari anto mulle korvatippoja joita pitää laittaa yöllä ja aamulla, onneksi pääsen putsaukseen jo huomenna niin pääsee eroon tästä rahinasta. Piti soittaa murullekkin että tulee sitten yöksi tänne mulle että hän voi sitten laittaa niitä tippoja mun korviin paremmin kun itse (ei ollut todellakaan mikään tekosyy saada muru luokseni ;) ).

Nyt kohtapuolin menenkin sitten paniikissa hammaslääkäriin kun on 14:30 aika, vähän jännittää mutta toisaalta ei pelota, ihan hyvä se on käydä "katsastuksessa" ja hoitaa näitä kuntoon ettei mitään pahempaa tule.

Eilinen oli kans mukava, oli kiva nähdä OC:ta ja juoda viiniä sekä jutella kaikenlaisista asioista, oli rentouttavaa ja mukavaa . Kyllähän sitä aika huppelissa oli mutta kuitenkin olen tyytyväinen etten tullut juotua sitten lisää kuitenkaan vaan olin sitten melko selvinpäin kun murulla olin. Siitä tulikin mieleen että oli hauskaa nähdä kun pääsin murulle niin hän oli nukahtanut korvakuulokkeet päässä sängylle ja vaarallisesti oli jättänyt karkkeja näkyviin siihen viereen . Noh kyllähän se heti heräs kun kävin varastamassa pari karkkia . Kyl sen huomaa itsestä että sitä rakastaa entistä enemmän tuota ihanaa naista, miten ihanaa se on vaan pitää toista sylissä ja olla lähekkäin....niin ja kutittaa toista kun se kutiaa niin helposti, mikään ei ole niin kivaa kun kutittaa häntä . Joo en ole yhtään ällösöpö .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.