IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Crappy crap crapLauantai 21.01.2006 21:52

No niin iltapa se hämärtyy ja koneen äärellä sitä vaan olen , no joo pitääpä tässä nyt laittaa mitä silmiin pistää eniten, elikkäs: Kihlasormus joka on tuossa lähellä, exän taulu, exän jonkun frendin tekemät puuveistokset seinällä, hitto täällähän on kuin aika pysähtynyt :P.

Miettinyt paljon miten ihmeessä sitä muka on vahva? Siis oikeesti mä mietin exää melkein jatkuvalla syötöllä sen kasvot on palanut mun alitajuntaan ja tuntuu etten saa rauhaa hänestä. Noh ehkä minä näytän sitten vahvalta kun yleensähän minä olen melko hilpeältä vaikuttava vaikka miten pahalta tuntuisi, sitä kun on tottunut 23-vuotta pitämään tällaista maskia päällä kaikki pahaolo on siellä sisällä muhimassa, välillä vaan ei pysty pitämään maskia päällä ja sitä romahtaa. Äiti kovasti huolissaan minusta ja en ihmettele koska hän tietää minun sisimpäni miltä musta oikeasti tuntuu ja varmasti tekee hänelle kipeää nähdä nuorimmainen näin huonossa kunnossa.

Sitten olen melko kateellinen veljelleni kun hän voitti 3000€ jossain arvonnassa ja häntä jopa haastateltiin mtv3 + kanavalla ja ensi kuussa lähtevät vaimonsa kanssa thaimaahan, hyvä hänelle mutta tuntuu että itsellä ei koskaan onni potki, ainoastaa pska potkii päähän niinkuin aina.

Paljon miettinyt miten on miehiä jotka eivät oikeasti rakasta, kunnoita tai ole oman puolisonsa tukena ja he yleensä sitten ovat parisuhteissa ja sitten kun mietin mitä itse tein parisuhteen eteen: olin tukena, rakastin pyytteettömästi, olin tukena niin mitä sekin on tuonut minulle? särkyneen sydämmen joka on kerta toisensa jälkeen tuhottu, murskattu, murjottu ja tässä sitä ollaan muistojen valtaamassa kämpässä yrittää elää eteenpäin ja kun sitä haluaisi vaan luovuttaa totaalisesti, elämä ei ole tuonut itselle mitään hyvää...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.