IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Ensimmäinen osio joulusta ohiKeskiviikko 27.12.2006 00:31

Perheen kanssa sitä vietetty nyt joulua, eilen tulin kotiin ja tänään olenkin vain pelaillut ja odotellut että huominen tulee kun muru vihdoinkin tulee takaisin Roomasta :). Toivottavasti hänellä on ollut mukavaa siellä koska hän ansaitsee rentoutumista ja hyvää oloa.

Ensimmäinen osio joulusta oli melko erikoinen toisin sanoen, melkein kaikki muut olleet yrjö/ripulitaudissa, brodin lapset olivat saaneet sairauden ja sitä kautta sitten siirtynyt broidiin ja hänen vaimoonsa, olihan se vähän erilaista kun nämä kaksi nukkuivat melkein kokoaika vaikka toki olivat lahjoja ottamassa vastaan :D. Olihan se kiva nähdä lasten iloa kun avasivat lahjoja, piti olla sellainen tonttu ja broidin vanhin oli tontun apuri kun jaettiin lahjoja ja herranjestas sitä lahjojen määrää mitä oli, varmaan vähintään puoli tuntia meni siinä kun jaettiin pelkät lahjat :O. Jouluruokaa tuli syötyä vanhemmilla ja sitten vielä myös broidilla kun nämä eivät voinet syödä niin piti syödä heidän puolestaan :D.

Nyt sitten kaikki muut lähisuvusta on sairaana paitsi minä ;). Mietin että iskeekö se ensi yönä vai milloin kun kuitenkin tämä tauti iskee yhtäkkiä mutta toisaalta taas sen itämisaika on nopea että sen pitäisi iskeä melko nopeasti. Nooh jos tulee niin sitten tulee :P.

Jos sitä huomenna olisi kunnossa niin voitaisiin murun kanssa viettää tämä "toinen puolisko" joulusta ja availla omat lahjat täällä kämpillä (siellä ne lahjat jo odottelee :D). Uutena vuotena ollaan menossa oopperan uudenvuoden juhlintaan joten pitää olla "hienot" vaatteet päällä siellä. Noh onhan tuokin erilaisempaa uuttavuotta kun mitä se esim. viime vuonna oli :D.

Ikävä ollut nyt nämä pari päivää aika iso ja onneksi muru tulee nyt takaisin niin pääsee taas kyhnäilemään toisen kainalossa (okei siis oikeastihan se menee niin että muru kyhnää miussa kiinni :D).

Tää kuukaus on mennyt aika nihkeesti rahallisesti, tilillä ehkä mahtavat pari senttiä mutta onneksi mastercard on olemassa niin voi sillä sitten hätätapauksessa ostaa ruokaa. Noh mutta palkka tulee onneksi perjantaina niin pääsee maksamaan "ihania" laskuja.

Hyvää uutta vuotta vaan kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.