IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Joulu on ohiTorstai 28.12.2006 16:01

Ei ole vatsatauti iskenyt ja luulen että väistin sen "luodin" . Tosiaan muru tuli eilen roomasta ja oli niin ihana nähdä pitkästä aikaa (okei 5 päivää ei ole "pitkästä" aikaa mutta kyllä se rupes itselle jo tuntumaan ), halattiin melko pitkään kun tuli ovesta sisään, oisin voinu pitää häntä siinä vaikka ties pitkään mutta miksi paahduttaa toista kun ei ollut saanut ulkovaatteitakaan ees pois . Vietettiin sitten omaa joulua siinä; syötiin kalkkunaa, maksalaatikkoa ja imellettyä perunalaatikkoa (ainoat laatikot josta jopa itse tykkään) jonka jälkeen sitten lahjojen avaamisen pariin . Sain Disco Ensemblen uusimman levyn jota olinkin toivonut sekä Da Vinci koodin joka oli minusta tosi hyvä leffa kun samantien katottiin se.

Olo on ollut hyvä ja iloinen vaikka jostain syystä olen ollut aika väsynyt ja nukkunut aika pitkään lähiaikoina, noh olen pistänyt sen tän kaiken muuttorulianssin ja jouluressin piikkiin, koska olin niin aktiivinen ja ei tuntunut väsyttävän ollenkaan silloin kun tätä muuttoa suunnitteli ja hoiti asioita joten ehkä nyt on "akut tyhjät".

Tällä hetkellä muru on ystävänsä kanssa ostamassa jotain juhlamekkoa kun uutena vuotena mennään oopperalle katsomaan uuden vuoden konserttia, minä olisin lähtenyt mukaan mutta kun jouduin jäämään himaan kun murun laukku jäi rooman lentokentälle ja tänään pitäisi olla tullut suomeen ja siksi joudun vahtimaan täällä että edes joku on paikalla kun tuovat sen kotio.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.