IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans
Jotenkin kauhean saamaton saada aikaseksi kirjoitettua mitään, ei jaksaisi jauhaa samoista asioista että hyvin menee yms. Sitä oli niin helppo kirjoittaa kun oli pska olo ja oli aihetta valittaa, mutta nyt ei ole oikein aihettakaan siihen . Murun kanssa menee edelleen hyvin, totuteltu asumaan yhdessä, edelleen näyttää vähän sotkuselta täällä kun ei ole kaikki paikoillaan ja pitää odottaa että murun isä tulee poraamaan seiniin reikiä jotta saadaan tauluja seinille yms. Itse kun en oikein osaa tuota poraamisjuttua

Vielä tämä viikko lomaa ja ensi viikolla alkaa työt varmaan oikein urakalla kun uusi kurssi alkaa ja on pidettävä koneet kunnossa. Tänään muru aloitti työn taas ja on iltaa saakka. Tuli tässä juteltua että jos muru ei saa työtä muulta niin hän on joka ilta töissä Teatterilla ja näkisimme todella harvoin , tiedän että rahaa on saatava että voidaan maksaa laskuja yms. mutta kyllähän se kuitenkin verottaa kun ei näe niin usein mutta toisaalta oonhan mä tottunu elämäänkin yksin kun asuin vuoden yksin ilman ketään.

Onhan tässä molemmilla vielä totuttelua toisen harrasteisiin kuten muru sanoi yksi ilta että hänen on totuteltava olemaan "pelileski", se vähän kirpaisi mutta kun juteltiin ja käytiin näitä asioita läpi niin heti tuli parempi olo kun saatiin selvitettyä asioita ja tuntemuksia, minulle kun pelaaminen on hyvin tärkeä henkireikä mutta tiedän sen että välillä voin pelata liikaa kun uppoutuu johonkin peliin. Noh muru osti sitten itselleen New Super Mario Bros:in mun Nintendo DS:lle , ei ainakaan tule tylsää jos pelaan niin hän pelaa sitten omaa peliään . Oli eilen huvittavaa kuunnella kun muru kirosi ja voivotteli kun pelaili (selvästi agressiopelailija ).

Jotenkin ollut kauhean saamaton olo tällä hetkellä kun ei jaksaisi oikein tehdä mitään, olla vaan koneella ja tietenkin murun kanssa katsoo Simpsoneita DVD:ltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.