IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Party on :)Perjantai 12.01.2007 11:49

Kohta viikonloppu alkamassa ja sitäkin nopeammin pitää lähteä töistä aikasemmin ja valmistaa itsensä murun valmistujaisiin . Eilen tuli taas vähän "remontoitua" kotosalla kun anoppi-kokelas tuli käymään ja toi mukanaan semmoset hyllyköt murun vaatekaappiin että saa ziljoonat vaattensa paremmin mahtumaan . Samalla siinä sitten laitettiin varastomme uuteen uskoon, joutu vähän sahaamaankin siinä, huvittavaa sahata yli 12 vuoteen .

Ihmettelin eilen sitä että miksi mulla oli semmonen ärsytysfiilis, ärsytin murua ihan ihmeellisistä asioista ja mietin että miksi ihmeessä tein sellasta , noh pyysin kuitenkin anteeksi käytöstäni koska tiesin tehneeni väärin . Noh onneksi kuitenkin loppu hyvin kaikki hyvin meidän huushollissa.

Huomenna mennään broidin tupareihin illemmalla, ihan kivaa varmasti sekin, ehkä mahdollisesti nään broidin kännissä jopa .

Sunnuntaina onkin sitten murun sukulaisten kanssa juhlimista hänen valmistujaisia (yo-merkonomiksi), menemme syömään johonkin ravintolaan josta ei minulla ole mitään hajua . Noh jos vaan ruoka on hyvää niin en valita . Sieltä sitten lähdetäänkin murun kanssa laivalle ja sitä odotan paljon ja töihinkin meen vasta ensi keskiviikkona ja se onkin sovittu pomon kanssa .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.