IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Ei keksi otsikkoa :DMaanantai 05.02.2007 12:22

Viikonloppu oli ja meni ja nyt sitten arkiviikko alkaa taas . Viikonloppu meni kaiken kaikkiaan tosi mukavasti: Perjantaina töitten jälkeen tapasin tämän invalidiystäväni itiksessä jossa ostettiin hänen tietokoneeseen muutama osa lisää jotta toimisi vähän paremmin jonka jälkeen hän osti minulle xbox360 . Tottakai maksan takaisin sen velan jonka tuosta ostoksesta jäin (360€) mutta kun hän on ystävä niin sovittiin että maksan sen mukaan miten mulla on rahaa laskujen jälkeen ja kun olen sellainen että maksan velkani kyllä pois. Kyllähän sitä tuli ryypättyä perjantaina mutta se on yleistä kun mä oon tällä ystävällä .

Lauantaina sitten semi-krapulassa sitten laitoin tän konsolin kiinni ja testailin sitä siinä, aika rauhallisesti lauantai meni kotona ollessa kun muru oli töissä silloin, ärsyttää kun hän on nyt melkein kuukauden putkeen lauantaisin töissä eikä voida oikeen tehdä mitään kivaa yhdessä . Noh mutta ymmärrän sen kuitenkin että me tarvitaan rahaa laskuihihn ja ruokaan kun hän ei ole saanut "8-16" töitä vielä, häntä suorastaan vit***aa se kun ei tule edes haastatteluun pyyntöjä . Mutta uskon että hän saa jonkun työn tässä vielä.

Sunnuntaina sitten vaan oltiin murun kanssa kotosalla vaikka kyllä käytiin pikku kävelyllä ennen kaupassa käyntiä. Oli ihan mukavaa kun ulkona oli sen verran lämmintä.

Tänä lauantain onkin sitten TR:n miitti jossa mennään todennäköisesti melko isolla porukalla Cantina Westiin syömään. Odotan tuota päivää innolla kun siitä on aikaa kun sitä on ollut ulkosalla ja muutenkin kun on vaan homehtunut himassa niin jotain vaihtelua sentään.

Olo on ollut hyvä varsinkin sen jälkeen kun saatiin murun kanssa puhuttua asioista ja onkin ollut paljon vapaampi fiilis. Perjantaiksi soitin ajan terapiaan kun siitäkin on aikaa kun viimeksi oon käynyt siellä, pitäisi varmaan kirjoittaa paperille mistä asioista puhua kun paikan päällä ei meinaa keksia sitten yhtään mitään sanottavaa vaikka tää terapeutti kuitenkin kyselee eikä ole hiljaa mikä helpottaa jossain määrin kuitenkin.

Huomenna todennäköisesti mennään appiukko-kokelaan kanssa tsekkaamaan astianpesukonetta giganttiin, toivottavasti sieltä löytyisi sellainen sopiva ja "ei-niin-kallis" kone . Tuo kyllä tulee helpottamaan meidän elämää mukavasti

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.