IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

One week laterLauantai 17.02.2007 22:27

Jee! Ensimmäinen viikko häämöttää kun olen ollut ilman alkoholia ja sama myös tämän uuden ruokavalion ottamisesta jossa olen pysynytkin. Kaiken kaikkiaan viikko on mennyt melko hyvin vaikka luulin että tämä ruokavalion muutos olisi ollut todella rankkaa mutta ainakin vielä se on ollut ihan hyvällä mallilla eikä silleen enään ole tehnyt mieli sipsejä tai karkkeja (ainoastaan tietyt salmiakit joita edelleen tekee mieli mutta enpäs olekkaan mennyt ostamaan). Pikkunälkään olenkin sitten syönyt "baby"porkkanoita ja näkkileipää (ihmeen hyvää tuo näkkileipä muuten). Töissäkin olen syönyt omia eväitä ja sitä kautta mäkki tai heseruoat on jäänyt pois. Ihmettelen, että alkoholia ei ole tehnyt sillä tavalla mieli (ainakaan vielä).

Eilen oltiin murun kanssa pitkästä aikaa leffassa, käytiin kattoo tuo Happy Feet (originaaliversio), oli muuten hauska leffa ja oli muutenkin kiva viettää yhdessä aikaa ulkona eikä vaan kyhjöttää kotona neljän seinän sisällä. Ennen leffaa käytiin vähän syömässä; Muru söi jonkun pihvin ja mä tyydyin alkuruokaan kun olin aikasemmin päivällä syönyt jo "normaalisti". Siinä olisi ollut mahdollista ottaa jotain alkoholiakin mutta otinkin sitten vaan kokiksen (halu oli suuri mutta pidin kiinni siitä että pidän taukoa alkoholista), siitä tuli itselle hyvä mieli kun pystyin olla ottamatta jotain drinkkiä. Kyllä siinä täytyy näköjään olla joku "silmät avaava" asia joka helpottaa pitämään itsekuria yllä.

Tänään oonkin sitten nukkunut melko pitkään kun herännyt aina aikasin viikolla niin annoin itseni nukkua kunnolla, muru on ollut kokopäivän töissä ja tulee vasta myöhään illalla kotio Sad. Noh tässä olenkin vaan pelaillut ja ollut omissa oloissani mikä välillä on kyllä ihan kivaa Smile. Huomenna hän lähteekin kolmen työkaverin kanssa ruotsinlaivalle ja tulee sitten tiistaina takaisin, varmaan ikävä iskee mutta se on sitä "hyvää" ikävää. ;)

Eilen oli myös terapia pitkästä aikaa ja siellä puhuin näistä asioista joita olen päiväkirjassa kirjoittanutkin ja sovittiin että käyn hänen luonaan kerran kuukaudessa, että jos jossain vaiheessa tulee tarvetta useammin niin ei tarvitse sitten aloittaa taas terveyskeskuksen kautta ja sieltä lähetettä yms. jossa voi kestää ties miten kauan.

Ensi kuukin häämöttää horisontissa ja silloin olisi tarkoitus leikata mun hiukset lyhyeksi taas, ruvennut ärsyttää nää pitkät hiukset kun suoraan sanottuna on ruvennut häiritsemään Laughing. Joten uusi "lookki" on luvassa sitten :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.