IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Uusi viikko, samat tunteetKeskiviikko 15.02.2006 11:52

Pitääpi varmaan tääs vähän päivittää päiväkirjaa. Olen huomannut että olen ollut tässä melkein yli kuukauden äärettömän väsynyt kokoaika, nyt vasta vähänaikaa sitten huomannut miten väsynyt mä olen jatkuvasti, ei ole energiaa oikeen mihinkään muuhun kun työssäkäyntiin. Paljon ristiriitaisia tunteitakin velloo sisällä, en tiedä mitä tehdä niitten kanssa, toisaalta haluaisin päästää ne ulos kunnolla mutta sitten taas pelkään mitä siitä seuraa ja se on asia mitä minä en halua. Pelkään että itse rikkoudun pahasti jos annan tunteitteni tulla kunnolla pinnalle. Sitä on hyvin hyvin sekaisin itsensä kanssa, en taaskaan osaa oikeen sanoa juuta tai jaata ja kaikki mitä sanon on niin sekavaa että täytyy olla rocket scientist jotta ymmärtäisi mun kirjoituksia .

Erosta kulunut vasta puoli vuotta ja edelleen hyvin sekaisin itseni kanssa ja tunteitteni kanssa että en tiedä mitä helevataa sitä pitäisi tehdä, antaa vaan tunteitten tulla? vai pitää niitä sisällä? Jos antaisin tunteitteni tulla se toisi lisää ongelmia ja lisää ongelmia en halua enään, ei ole voimia käydä läpi uusia ongelmia.

Helkutti sitä on sekaisin itsensä kanssa, olisikin helppoja vastauksia, helppoja tekoja, mutta ei kaikki pitää olla niin prkl vaikeeta....haluisin vaan olla poissa ihmisten ilmoilta ja vaan kadota uniin niin olisi helpompaa tämä eläminen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.