IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

5th daySunnuntai 08.04.2007 23:55

Pääsiäinen on kohta lopuillaan, onneksi kuitenkin huomenna vielä lomaa. Sitä oon nyt ollut 5 päivää ilman lääkkeitä ja pakko sanoa, että hyvin positiivinen fiilis on ollut, tottakai vierotusoireita on ollut mutta ei niin pahoja kun olisin luullut. Melko energinen oon ollut ja välillä tunteet on tullu pintaa aika voimalla kun nuo lääkkeet on estänyt niitä, ainakin nyt olen siitä varma että oon ollut ties miten kauan turta ja väsynyt noitten lääkkeitten takia. Onneksi kuitenkin lääkkeitä on että jos niitä taas tarttee niin rupean ottamaan mutta tällä hetkellä olen paljon iloisempi ja energisempi kun en ole ottanut niitä .

Eilen meille tulikin tämä koira meille hoitoon viikoksi ja kyllähän rytmitys on hyvinkin erilaista verrattuna esim. kissaan kun pitää kukonlaulun aikaa lähteä viemään koiraa ulos , mistä tulikin mieleen, että kohtapuolin pitää lähteä iltalenkille viedä hänet . Pääsiäinen on muutenkin mennyt ihan mukavissa merkeissä, perjantaina sitä olin kaverilla viettämässä taas kuukausittaista ryyppypäivää ja eilen pidettiin elokuvailtama kotosalla .

Huvittavaa kun en ole ottanut lääkkeitä niin välillä on tuntunut että olisin ollut kännissä 24h , pystyn helpommin juttelemaan asioista, en estä ärtymyksiäni enkä pidättele tunteitani sisällä vaan on helpompi ilmasta niitä verrattuna kun söin lääkkeitä. En tiedä olisiko ollut kovin järkevää tehdä niin mutta mua oikeasti rupes vituttamaan se ainanen väsymys ja tunnottomuus sisällä, pystyy niin paljon paremmin nauttimaan asioista tällä hetkellä . Ehkä niitä lääkkeitä on tärkeämpi syödä silloin kun elämältä on kadonnut pohja.

Tänäänkin kun oltiin viettämässä pääsiäistä murun sukulaisilla niin hyvin tulin juttuun siellä, olin todella sosiaalinen, enkä miettinyt ensin mitä sanon vaan sanoin aina sen asian joka liittyi johonkin aiheeseen. Kyllähän sitä kuitenkin tietää että vierotusoireet on päällä kuitenkin, välillä tärisyttää oikein kunnolla ja välillä voi tulla fyysisesti pahaolo vähän kuin olisi krapulassa

Senkin huomaan että suhdekkin on muuttunut parempaan suuntaan siinä mielessä kun ei ole sitä "pelkoestoa" sisimmässä että uskaltaako sanoa jotain asiaa vaan sitä tulee sanottua suoraan kun tuntuu siltä .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.