IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans
Keskiviikko ilta lähestymässä (okei se on jo päällä :D) ja tässä sitä olen kaksi päivää korjannut isän kannettavaa kun jotain ihme ongelmaa siinä ollut ja yrittänyt pelastaa tärkeitä tiedostoja, pakko sanoa että hermot on muutaman kerran meinannut mennä mutta tätä tämä atk-asiantuntijan elämä on; työt eivät lopu työpäivän päättyessä . Kyllähän se on tuntunut siinä mielessä hyvältä kun on ollut hyödyksi vaikka niitä turhautumisia on tullutkin ja kyllähän isukki tuossa lupasi korvata jossain vaiheessa .

Kauhean aktiivisella tuulella oon muutenkin ollut tällä viikolla, ei ole väsyttänyt oikein ollenkaan töitten jälkeen ja olen jaksanut tehdä kaikenlaista (okei siivominen on jäänyt vähemmälle mutta enpä ole päikkäreitä ottanut kuitenkaan).

Töissäkin on ollut mukava olla, ollut tekemistä joka päivälle vaikkei olisikaan "varsinaisia" töitä ollutkaan niin oon sitten opiskellut foorumin hallintaa ja koodausta , mukavalta tuntuu että oppii jotain pikkuhiljaa.

Tänään kävin töitten jälkeen pankissa talousarvioinnissa ja siellä tehtiin muutamia suunnitelmia ja sain käyttölainaa itselle jotta ei tarvitsisi maksaa niin paljoa laskuja kun niitä osamaksuja on ollut aika paljon niin nyt maksan puolet vähemmän pankille kun maksaisin normaalisti, minkä PITÄISI helpottaa rahatilannetta . Samalla sitten tehtiin tuloista säästämiseen oleva tili ja vapaa-aikaan tarkoitettava tili jonne voin laittaa rahaa säästöön, se onkin ihan hyvä asia kun sitäkin pitää alkaa tekemään vaikka palkka ei olekkaan suurin mahdollinen. Parin kuukauden jälkeen rupee näkemään säästyykö sitä rahaa mitenkään.

Fiilis on ollut kaiken kaikkiaan todella hyvä, parempi kuin olisin uskonut kun lopetin lääkkeitten käytön, tosin vierotusoireita on edelleen mutta ei pahoina, tunteet on edelleen herkästi pinnassa mikä on ihan hyvä niin pitkän aikaan kun olin turta. Lauantaina on miitti ja on tosi mukavaa nähdä taas ihmisiä ja käydä syömässä hyvää ruokaa , harmi vaan että en pysty tällä kertaa olemaan niin myöhään kuten edellisillä kerroilla kun pitää tämä koiravieras käyttämässä illasta ulkona mutta onneksi koiruli on sen verran sisäsiisti että kestää odottaa vähän myöhempäänkin ulkoilutusta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.