IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Another weekMaanantai 23.04.2007 13:49

Uusi viikko taas alkanut ja tässä sitä hörpitään kaffea samalla kun surffaillen töissä . Viikonloppu meni ihan mukavissa merkeissä vaikkakin olin aika paljon yksin . Onneksi murulta loppuu tuo teatterin työ ensi kuun puolessa välissä ja vihdoinkin pystytään olemaan viikonloppuja yhdessä :heart:. Pakko sanoa että on kyllä ottanut päähän tuo hänen työpaikkansa ja olenkin sanonut että inhoan hänen työpaikkaansa juuri tuon takia kun ei voida viettää kunnolla aikaa yhdessä . Noh muru on käynyt pankilla työhaastattelussa ja noin 90 % varmuudella saisi työn tuolta ja saisi ihan hyvän palkankin . Keskiviikkona hän saa tietää pääseekö ja ihmettelen kyllä todella paljon jos ei pääsisi koska heillä on tuossa pankissa tätini mukaan työntekijäpula.

piipittää murun puolesta kun hän on yrittänyt päästä töihin mutta ei ole päässyt edes haastatteluihin, hänellä on erittäin hyvät paperit koulusta ja hyvä työkokemus juuri siitä työstä jota hän on hakenut mutta ei ole päässyt edes haastatteluihin . Muru on sanonut että jos hän olisi ollut mies niin varmasti olisi saanut työpaikan jo koska työnantajat ajattelevat kuitenkin että hän on siinä iässä että jäisi kuitenkin kohta äitiyslomalle . Tuosta tuli omiinkin ajatuksiini kauhukuvia että joudunkohan taas työttömäksi ja sitä kautta taas masentuisin pahemmin . Yksi kerta pitkäaikaistyöttömänä riitti thank you very much. Onhan tässä tullut ihan mukavasti työkokemusta (3 vuotta kaiken kaikkiaan) ja varmasti teemme töissä kunnon suunnitelmat miten edetään työnhaussa. On tässä työasiassa myös semmoisetkin asiat että en jatkaisi tässä nykyisessä työssäni vaikka miten ihana ilmapiiri onkin koska jos en saisi kunnollista palkankorotusta niin etsisin "pakon" edessä uutta työtä josta saisi hyvää palkkaa koska murun kanssa on isojakin suunnitelmia edessä (nämä suunnitelmat tosin ovat vielä hyvin hypoteettisia mutta jos rahasta ei olisi enään ongelmia niin voisimme toteuttaa näitä ).

Viikonloppu siis meni ihan mukavissa merkeissä vaikka kotosalla olinkin vaan mutta oli ihan kiva rentoutua pelaillen ja katsoen lempisarjojani siinä ilman alkoholia mistä olen ylpeä . Oon huomannut senkin että alkoholi ei ole enään maistunut samanlailla, yleensä yksi siideri esim. on riittänyt. Sunnuntaina tein uuniperunoita ja valmistin pihvejä ja pakko sanoa että tykään pihvien paistamisesta (en malta odottaa kun pääsee grillailemaan kunnolla kesällä ) ja niistä pihveistä tuli melko hyviäkin jopa, piti tosin häätää muru pois keittiöstä ettei tuu häiritsemään mun tekemisiä koska tarkoitus oli että MINÄ sen ruoan teen . Siinä sitten hyvän punkun kanssa syötiin ruoat ja vietettiin oikein ihana ilta siinä . Juuri tuollaisia iltoja kaipaan enemmänkin ja siihen tuleekin mahdollisuus kunhan tuo hänen teatterityönsä loppuu.

Masennuksesta ei ole tällä hetkellä tietoakaan, tein varmaan järkevimmän ratkaisun piiiitkään aikaan kun lopetin lääkkeet, oon ollut edelleen todella pirteä, tunteet on ollut paremmin pinnassa ja muutenkin pystynyt olemaan rakastavaisempi kuin lääkkeitten vallassa jolloin olin vain tunteeton olio. Elämä näyttää niin paljon paremmalta nytten, on suunnitelmia tulevaisuudelle, pelot on vähentynyt senkin suhteen ja edelleen tuntuu että minua rakastetaan tässä parisuhteessa (okei eihän tässä ole mennyt kun vuosi kohta kun oon seurustellut mutta toisaalta taas en olekkaan enään 19 vuotias jolloin en tiennyt mitä sitä elämältä on halunnut). Äitikin tuossa sanoi kun käytiin kyläilemässä heillä että huomaa selvästi että sitä vanhaa minää on tullut takaisin, ihan kuin olisin ollut horroksessa tai jotain ja tottahan se on ollut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.