IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Vappu ohiKeskiviikko 02.05.2007 12:18

Vappu on ohi ja nyt sitä ollaan taas töitä tekemässä. Vappu meni kyllä melko kosteissa merkeissä mutta varmaan suurin osa suomalaisista oli melko maistissa? . Sitä tuli liikuttua espalla katsomassa immeisten juomista, siinä sitten frendien kanssa istuiltiin ja katseltiin menoa, käytiin katsomassa myös vappukulkuetta. Siitä sitten lähdinkin murua vastaan kun oli pääsemässä töistä josta sitten mentiin baarikärpäseen tapaamaan muuta porukaa, kaiken kaikkiaan aika rauhallisissa merkeissä meni vappu.

Tänään ehkä murun olisi saatava tietää saako töitä vai ei ja pakko sanoa että itseäni jännittää paljon, ihan vaan meidän molempien takia kun niin haluaisi että hän saisi sen työn, kuitenkin on yrittänyt ties minne mutta aina tullut sitä samaa paskaa; "kiitos mielenkiinnostanne, VALITETTAVASTI valintamme ei osunut sinuun" , tiedän itekkin miten vittumaista tuommoisen viestin saaminen on, tosin jos mitään viestiä ei tule niin se vasta perseestä on.

Viikonloppuna olisi perjantaina tarkoitus tavata muutamia ystäviä kaffella, tosin jos siitä kosteisiin menee niin en kyllä kauheasti voi ottaa kun pitää olla aamulla aikaisin lauantaina oltava skarppina laittamassa näyttelyä paloheinän kirjastossa, mutta siitä illalla mennään murun kanssa tupareihin, mukavaa ollu nyt kun ollaan voitu viettää viikonloppuja enemmän yhdessä .

Olo on ollut edelleen hyvä vaikka näitä jännityksiä onkin ollut koskien murun töitä ja kuitenkin tehty varasuunnitelmia jos tuo ei onnistu tuolla pankilla (ihmettelen suuresti jos hän ei saisi tuota työtä), se on vaikeaa saada töitä tässä maassa ellet käytä sukulaisia apuna noissa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.