IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Surkeudesta surkeuteen...Keskiviikko 01.03.2006 01:03

Ei niin millään jaksaisi kirjoittaa mutta kai sitä pitäisi jotain raottaa. Eli olo on ollut nyt pitkään todella todella huono, tämän yhden tapahtuman jälkeen on vaan ollut huono-olo ja olo on mennyt niin huonoksi että olen alkanut viiltelemään itseäni mitä ennen en tehnyt. En jaksa yrittää esittää enään mitään, ei ole voimia oikein keskittyä mihinkään, ainoastaan voimia että jaksan itseäni.

Onneksi kuitenkin ensi maanantaina pääsen terapiaan vihdoinkin ja toivottavasi siitä lähtien kerran viikossa olisi aikoja mulle koska mä tarvitsen nyt ammattiapua ja mun on keskityttävä itseeni eikä ottaa enään paineita mistään muusta koska olen niin yhden langan varassa ja veitsen terällä että yhtään ylimääräistä taakkaa en halua.

Töissä olen jotenkuten jaksanut käydä mutta en ole pystynyt oikein tekemään mitään hommia, onneksi nyt tosin pääsen taas kiertämään eri yksiköissä kun viimeksi se auttoi olotilaani niin ehkä se nytkin auttaisi.

Alkoholinkäyttöni on vähentynyt huomattavasti tämän tapahtuman jälkeen, ihan sen takia en hirveästi juo koska se voi tuoda esille viiltelyhimoni.

Ei vaan jaksa oikeen mitään

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.