IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

IhqdaaMaanantai 04.06.2007 14:43

Viikonloppu oli todella ihana, no perjantaina sitä olin taas viettämässä "kuukausittaista ryyppäjäistä" tällä invalidiystävälläni ja oli kyllä tosi mukavaa kun pelailtiin ja kateltiin lempisaippuaoopperaamme: Wrestlingia . Noh siinä sitten tosin tuli kun aika maistisssa rupesi olemaan niin alitajunta tuomaan oman lusikkansa soppaan aivojen omiin keskusteluihin ja tuomaan omat mielipiteensä . Siinä huomasi että en edelleenkään ole täysin erosta selvinnyt vaikka pahimmat on jo käyty, tosin se vaan ärsyttää kun niitä "kohtauksia". Sitä on ollut aika väsynyt viimeaikoina mutta tämä hyvä viikonloppu on taas antanut edes jonkin verran virtaa ja virkeyttä .

Lauantaina sitten käytiinkin murun ja hänen äitinsä kanssa porvoossa ja oli todella mahtavaa kun oli niin ihana ilma, murun äiti käytti meitä vähän "memorylanella" . Kierreltiin aika paljonkin porvoota ja käytiin syömässä Sevillassa tosi hyvää ruokaa (tosin itsellä oli pienoinen krapula käynnissä perjantaisesta mutta se ei "menoa" haitannut). Huomaan sen että kun käydään paikoissa murun kanssa niin se lähentää kummasti, johtuu varmasti siitä kun ei ole neljän seinän sisällä homehtumassa arkeen . Sieltä tullessa oltiin kyllä aika naatteja kun kuitenkin monta tuntia kävelty yms. Eilen sitten vanhemmat tulivat käymään ja siinä kaffea juodessa ja käytiin me sitten Jumbossa vähän katselemassa jos sieltä jotain lähtisi matkaan, noh eihän sieltä itselle lähtenyt mitään muru tosin löysi uudet kesähousut .

Tänään oonkin sitten menossa parturiin jotta saisi vähän pois kun "kesätukka" on kasvanut taas ja näin helteellä nää tuntuu aika raskailta . En kuitenkaan siiliksi vedä koska pidän tämmöisistä vähän pidemmistä hiuksista.

Odotan tässä kovasti että kesäloma alkaisi ja päästään murun kanssa käymään paikoissa, viettää enemmän aikaa ulkosalla .

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.