IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

After "ihqdaa" day :DTiistai 05.06.2007 12:55

Hiukset on nyt käyty parturoimassa lyhyemmiksi ja ihan siisti näistä tuli, vielä "rock" henkiset , pitihän ne myös samalla värjätä, nyt nämä ovat "Tummanruskea tuhka" -väriset . Eilen olisi ollut tosi ihana ilma käydä jossain rannalla mutta aina kun kotio pääsee niin sinne lukkiituu , murukin oli tapaamassa työkavereitaan kaffella ja tuli melko myöhään niin olisi ollut turhaa ehdottaa sellaista .

Olen taas huomannut että sitä erakoituu (tai no ainahan olen ollut erakkoluonteinen) pelimaailmoihin, en tiedä johtuuko se arjesta kun ei oikein voi tehdä mitään kun on heti seuraavana päivänä mentävä töihin? Voisihan sitä soittaa jollekkin ja pyytää käymään jossain kaffella tai parilla bishellä mutta sekin vie rahaa ja pitäisi matkustaa taas junalla keskustaan . Mikä siinä soittamisessa on niin vaikeaa? Tai muutenkin lähteä jonnekkin liikkeelle? Ei mun pitäisi niin väsynytkään olla juuri tällä hetkellä. Tässäkin kun mietin tuota erakoitumista että mistä se on lähtenyt liikkeelle niin silloin vuonna 2000 kun sairastuin masennukseen ja kaverit muuttui totaalisesti, niin tykkäsin vain olla itekseni ehkä se on sitten integroitunu itseeni että tykkään sitten olla enemmän itekseni .

En tiedä mitä tuon eteen pystyis oikeastaan tekemään, ehkä kun kesäloma alkaa juhannuksena niin pystyy tekemäänkin enemmän asioita kun ei ole silleen velvoitteita mennä seuraavana päivänä töihin . Ja onhan tässä kuitenkin tekemistä viikonlopuille tässäkin kuussa.

Edelleenkin on niitä jäänteitä edellisistä suhteista (ties monettakohan kertaa tätäkin jauhan :roll) mitä teki, odotti yms. Miksi nämä idioottiaivot eivät voi vain tajuta että muru ei ole exä? Hän on täysin toisentyyppinen ihminen ja joka kerta kun olen luullut että hän suuttuisi jostain asiasta josta exä suuttui niin hän tyrmääkin ne ennakkoluulot ihan totaalisesti joka kerta . Kaippa tää kaikki on edelleen sellaista sekamelskaa päässäni, sitä tuntuu elävän nykyisyydessä että menneisyydessä

Murun kanssa kuitenkin menee hyvin, ne on ne pienet asiat jotka pitävät parisuhdettakin elossa, ne "pikkuriidat", hölmöilyt, omat sisäpiirijuttumme.

Tällä hetkellä oikeasti haluaisin lähteä murun kanssa jollekkin hemmottelulomalle....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.