IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Unia uniaKeskiviikko 15.03.2006 11:05

Voi helvetin, helvetin, helvetin, helvetin helvetti. Miksi oikeesti alitajunta haluaa kiduttaa minua unissa? Miksi sen pitää tuoda exää esille siellä ja vielä suurimmaksi osaksi niin että olisimme onnellisia? prkl kun vituttaa sellaiset unet. Sitten heräät karuun todellisuuteen ja olet koko päivän surullinen ja mietit jälleen exää. Nää on niitä päiviä jolloin haluisi vetää pään täyteen alkomahoolia mutta en varmasti vedä.

On se niin "mukavaa" kun unissa exän kanssa niin onnellisia ja rakastuneita ollaan ja loppujen lopuksi heräät oikeeseen painajaiseen mitä elämä on. Antaisi alitajunta jo periksi, exä ei ole tulossa takaisin enään, se paska jätti ja itse sanoi ettei ole tulossa takaisin enään. Alitajunnan olisi aika jo mennä eteenpäin ja irrottaa exästä, vaikeaa se on ollut kokoaika mutta on yritettävä päästä eteenpäin. Alitajunnan ei pidä rankaista minua siitä jos minulla on ollut mukavaa seuraa jonkun toisen kanssa, se on minun tapani yrittää päästä elämässäni eteenpäin ja mahdollisesti löytää uusi joka oikeasti ansaitsisi minun rakkauteni ja että voisin olla oma itseni suhteessa ettei tarvitsisi esittää jotain muuta mitä en ole.

Onneksi tänään on kriisipisteessä aika niin pääsen aloittamaan "tervehtymisen" ja saada aloitettua lokeroimaan tätä möykkyä joka mun sisällä on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.