IRC-Galleria

qbas

qbas

Count of The Great Oceans

Väsynyt...niin väsynytTiistai 21.03.2006 15:15

Kauhea väsymys ollut päällä kokoaika, sunnuntai-maanantai välisenä yönä ei tullut nukuttua ollenkaan...ei vaan saanut nukuttua kun töihin piti lähteä. Noh töihin kuitenkin pääsin ja ei muuta kun heti juttelemaan pomolle Tuomon kuolemasta ja miten ovat huolissaan mun voinnista siellä. Minun ei pitäisi olla yksin vaan pitäisi mennä vanhemmille joksikin aikaa mutta kun mä en halua mennä sinne, vaikka asunkin yksin neljän seinän sisällä niin tämä on kotini ja kuitenkin turvapaikkani. Sovittiin nyt äidin kanssa kuitenkin että hän soittaa illasta aina tarkistakseen että "kaikki on kunnossa".

Olen nyt ollut kaksi päivää lepolomalla töistä (tai oikeastaan 4 arkipäivää) ja katson jos voimat riittää huomenna mennä töihin. Töissä kyllä ovat hyvin huolissaan mun voinnista kun tunsin Tuomon erittäin hyvin ja keskustelimme paljon asioista ja sen he tietävät töissä. Mutta kaippa mä selviän kuten olen aina jotenkin selvinnyt. Nyt on vaan niin lopen uupunut tähän kaikkeen pska:an. Tiedän etten tee itselleni mitään mutta olen vaan niin lopen uupunut, tuntuu että kaikki kaatuu päälle, kaikki hyvä mitä tapahtuu otetaan pois.

Huoh. kohta pitäisi lähteä psyk.polille kontrollikäynnille, pitääpi sanoa siellä että en voi käydä siellä koska muuten menetän "oikeuteni" käydä kriisipisteessä ja kriisipiste on tällä hetkellä se missä haluan käydä ja koen että se auttaisikin olooni.

Rahatkin on ihan finiitto ja pitäisi jostakin repiä rahaa kun perjantaina olisi tarkoitus mennä yhdelle keikalle, jos vaikka tämmöinen tekeminen auttaisi myös oloani mutta prkl kun on aina tiukkaa rahasta...pitääkin töissä ottaa esille jos olisi mahdollista saada rahallista avustusta matkakuluihin koska kuitenkin joudun matkustamaan ympäri helsinkiä kun käyn korjailemassa koneita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.