IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Vain yksi työpäivä jäljelläKeskiviikko 05.05.2010 01:42

Tänään heräsin jotenkuten virkeänä synkkään ilmaan ja minun toiseksi viimeiseen työpäivääni. Olen ottanut miinusta pois, kuten pitääkin olla ja nyt on sen verran, että jos olen huomenna puoli yhdeksän aikoihin siellä, niin olen kuitannut nekin.
Kuitenkin töissä tulin yllättäen kokous, vaikka sen piti olla torstaina. Minähän en ole töissä enää torstaina ja silloin moni muukaan ei ole töissä, joten kokous päätettiin järjestää tänään. Vittu jee, en ollut yhtään valmistautunut, mutta toisaalta taas ei kai sillä tässä vaiheessa enää mitään väliä ole. Luonnollisesti minun lähtöni oli yksi puheenaihe. Voi vittu pitääkö tässä joku puhe pitää huomenna? Mistä minä muka puhun? No huomenna näkee. Kokouksessa en tehnyt kuten normaalisti, koska istuin muualla kuin aiemmin. Se kesti ainoastaan 45 minuuttia, sillä kaikilla riitti töitä. Onneksi sieltä päästiin nopeasti pois. Vai että puhe vielä huomenna. Vitut puheesta, kunhan ei kädet tärise, se on suurin huolen aiheeni.
Töiden jälkeen ostin itselleni 24 packin Koffia Valintatalosta ja tulin kotiini niitä juomaan. Olen niitä juodessani paljon miettinyt huomista. Kunhan ei kädet tärise, se on tärkeintä.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.