IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

SM-kisoissa ja baareissaKeskiviikko 14.02.2007 01:03

Tässä on taas kerran jäänyt pari päivää välistä, ei paljoakaan ole tapahtunut. Viinaa kulutettu tietysti runsas määrä yhtä päivää lukuunottamatta.
Koska ei juurikaan mitään mainittavaa ole edellisista päivistä, niin antaa olla.

Tänään päivä alkoi vittumaisesti kun taistelin koneen kanssa ja menetin hermot useaan kertaan. Kun lopulta sain päivitettyä kunnolla ansioluetteloni, niin lähdin Varamiespalveluyhtiöön haastatteluun- ja sen jälkeen baariin. Kierreltyäni muutamat läpi, niin menin Old Hattiin jossa osallistuin Shaghain Suomen mestaruuskilpailuun. Osakilpailuja oli 10 ja niiden keskiarvo antaa lopullisen sijoituksen. Koska siinä on koko Suomi mukana useissa baareissa ympäri maata, niin kierrosten välissä ehdin tilata lukuisia lonkeroita ja pari Tom Collinssia.
Kun olin saanut kaikki 10 yritystä valmiiksi niin lopullinen sijoitus oli 188. Se kuulostaa huonolta, mutta olihan siinä tuhansia ihmisiä osallistujina.
Kävin vielä vastapäätä olevassa baarissa ottamassa huikkaa ja sitten menin Alkoon ostamaan vahvaa lonkeroa ja 54% puolen litran rommipullon.
Kaiken jälkeen kun olin kotona niin katsoin nauhalta Salatut Elämät ja myöhemmin Shieldin. Sen lisäksi olen kitannut lonkeroita alas.
Eipäs tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.